Advent och jul

Jag hann inte blogga igår och hann inte hänga upp nån julstjärna heller:( Så jag gjorde det för en timma sen typ. Mysigt med julbelysning och julmusik.
Låg på pappas spikmatta i en halvtimme eller nåt sånt idag också. Ganska ont lite skönt men det känns så friskt och bara hälsosamt när man ligger på den och har så ont så att man dör de första minuternsa, hahahah!!!!;)

Jag har fyra egna julkalendrar och delar på teve och radiokalendern och en från london med syskonen alltså sammanlagt SJU STYCKEN:) Mamma och pappa nördar loss lite när det gäller kalendrar men hello kitty kalendern är från min kusse:)
 
 

 Min stjärna;P Love the christmas<3<3<3

 Ett av mina favvo ljus. Har sju stycken av de också:)



lite snurrig

Har lyssnat på Jerry Lee Lewis, Håkan Hellström, Miss Li och nu Lars Winnerbäck. Snurrar lite i datastolen och undrar över livet. Ja det är vad jag gör:) Har haft en och skön hemma dag fast i Jakobsberg hos min Farmor och Farfar. Har ätit lite lasagne, spelat data, glott på teverutan, lyssnat på lite skön musik och sen så har jag... inte gjort så mycket mer. Jag tänkte skriva en bok men sket i det och försöker hitta på något nytt. 
Tänkte bara visa bilder (gamla och nya):)
 
    


en MYSIG fredag

Jaha så var det fredag igen och jag hinner nästan inte blogga innan idol så jag gör det under pauser och lite efter precis som alltid. Hade mys- pys dag i skolan och det var ju den mysigaste dag i skolan som jag upplevt:) Nästan som klassfest fast med tråkiga lektioner (inte för att jag hade så mycket lektion i mitt huvud, helt borta... som vanligt) Jag var utrustad med myskläder, nalle, filt, nattbindel (eller vad det heter), kakor och ett humör på topp:) Dansade hyperaktiv dans på svenskan i fyrtio minuter och var röd som en chilikorv efter det. Slipper träna på några dagar eller veckor eller år eller varför träna alls:)

Efter skolan så åkte jag och lillsyrran ner på stan, väntade på lillbrorsan och sen så fikade vi med moster Matilda och bebben Nike. JÄTTE MYSIGT!!!!!!! Vi gick och kollade lite i affärer och myste i julstämmningen.

Efter några timmar med dem så går jag, Wille, Selma och mamma till pappas jobb där mamma och pappa säger Bye bye och farfar säger Hej hej. Ska tillbringa första advent helgen i Jakobsberg hos min farmor och farfar. Ska gå på adventsmöte på söndag och sen kommer mamma och pappa och äter middag med oss. Mysigt:)

Här är lite mysiga bilder från idag<3<3<3<3


jag är den mosade tjejen med vit filt över hela kroppen:)

 Sötis Nike och snygg Mattis:P

Lite mys bilder:)

 lillsyrran  lillbrorsan  En äcklig bön lykta av Selma. Jul pysslet iår var väl lite annorlunda:S
 Ännu ett julpysselpåhitt av min lillasyrra:)


Nu lite bilder från skolstarten:)

 

    Sötare kan man inte bli ju<3<3

I en annan del av uppsala

Hahahahahaha jag as garvar när jag ser den här bilden. Bara för mycket!!!! XP



glasögon orm XD

Tror att jag ska gå och döda datorn!!! Sååå seg när jag skulle ladda in och först kom jag inte in på min blogg heller, gaaaaaaaah!!!! Men nu är jag inne och datan får nog en chans till annars kommer jag inte in alls ju och då dör jag. Annat intresant som hänt idag är:
1. Har glömt gympapåsen i skolan i en vecka så jag tog hem den idag
2. Gick på läxtimma p.g.a. Geo prov som jag har glömt, hrmm
3. Fick vänta i en timme på min fader. Pratade med en gammal klasskamrat. Diskuterade barn och framtid:)
4. Kom hem och har "glömt" att jag har läxor.
5. Tog skojsiga kort med gigantiska glasögon. Skit cooola 8)


Över lycklig till tusen:)

STORASYSTER LILLASYSTER
Jag har haft en ganska så super bra dag idag. Fick reda på chapel att det finns ett projekt som heter Storasyster Lillasyster då gymnasie elever om de vill får en lillasyster som går i sjuan eller sexan och jag går i sjuan! Så roligt eftersom att jag inte har någon storasyster. Vi kommer att få reda på vem våra storasystrar är nästa vecka.

SKO LYCKA 
Jag, mina småsyskon och mamma åkte till skopunkten idag jag köpte två par skor:) delar med mamma


lite söndags bilder

Noomi åkte hem nyss och jag ska strax gå till sängs:) Ville bara visa några bilder från idag innan dess.





Vi gjorde ett kollage idag och igår så gjorde vi en tavla:) Riktigt fina tycker jag.


Tur och retur dubbelt upp till Gunsta



Kompisen Noomi skulle hem till mig idag så hon åkte buss hem till mig och jag hämtade henne på cykel i Gunsta. Råkade komma tjugo minuter för tidigt så att jag tog några mysiga höst bilder.



Senare klockan fem så gick jag och Noomi till Gunsta för att köpa lite lördags mys. Tog en bild på Noomi när jag ändå var i farten:)

a red meee!


Mariettes kavaj

Jag älskade Idol Mariette idag, så fina kläder och det sista framträdandet var ju guld. Hennes kavaj fick mig att bli jaätte avundsjuk. Så cool!!! Vill ha en sån fast skogs grön kanske... Älsakde iallafall hennes och hennes dreads är ju också såå coola. Min morbrors fru hade sån förut fast blonda och jätte långa, såå coola. Jag kommer nog inte få skaffa sådana. Synd , synd men jag hoppas jag skulle passa i det.
Jag gillade sång temat också, ganska personligt men på ett snyggt sätt.


Tjingeling tingeling:)



skadad fot

Hej hej:) Sitter på mammas salong och har tråkigt. Det kommer att bli så mycket enklare att komma hem när vi flyttar till stan. Jaja iallafall. Min fot är skadad! Igår så kunde jag inte springa och idag kan jag inte gå utan att jag haltar:( Jättetråkigt ju. Kan ju inte gå så fort hamnar efter hela tiden.
Jag gick till skolsköterskan och fick någon slags smärtstillande kräm och en linda eller bandage, vet inte vad det heter men ska iallafall hjälpa påstod hon. Jag har fortfarande ont och haltar så att jag tror inte att det hjälpte. Men det kanske kommer snart, jag får väl hoppas:)


Lässtund på vaccinationen

Idag var jag och vaccinerade mig mot den "hemska" svininfluensan. Det kändes inget att ta sprutan men as you now så kommer efterreaktioner som jag inte tycker om:) Hörde om kompisar som fick febern och som inte kan röra armen. Känner att det gör ont i armen men jag kommer ju inte direkt dö, haha:) Det är ju trots allt en vaccinationsspruta så den ska väl kännas lite efteråt.


Småsyskonen satt och läste för varandra. Sååååå söta<3

Lillsyrran o jag


prov,Jossan,skjuts hem istället för buss,nyponsoppa och rubriken är lång

Jag hade en helt normal tisdag idag. Men så kom jag på att jag ska ha prov imorgon då gick allt neeeer från toppen till botten. Geografi- prov om väder och lite om ekvatorn om jag ska vara exakt:) Alla säger att det är enkelt men de är ju smarta och har pluggat, hehe. (jag började plugga för typ nån timme sen)

Började regna (såklart) när jag slutade. Var tvungen att ta bussen hem och gå tre kilometer efter det. Dryyyygt!!! Men så ringer pappa som räddaren i nöden och skutsar hem mig och mina småsyskon. Yees!
Pappa fixade lite nyponsoppa till middag också. Han glömde att tina upp hamburgarna men jag får väl hoppas att det blir hamburgare imorgon istället. Haha jag känner att när jag beskriver min vardagliga middag så låter det rätt äckligt:) Men smaken är viktigast:)


 By the way Josefine (min kompis) ska sluta på min skola! Jag kommer sakna henne!
Hon byter skola på torsdag och jag fick veta det idag:( buhuhuhu

see ya later

skojsig måndag

Jag tycker att måndagar är så otroligt tråkiga ibland men den här måndagen var otroligt rolig. Fick veta att hemkunskapen var inställd. Kan ju vara roligt med HK i och för sig:). Men efter HK så slutar vi så jag fick alltså 80 minuter mer av min fantastiskt roliga fritid! Åkte hem till kompisen Alissa och spelade sims;P. Däremellan blev jag sminkad av en annan kompis Melly. Hon är skitduktig på att sminka! Ja sen kom man väl hem och där möttes man av en suuuper god middag. Rökt lax med rotmos och kycklinvings- rester med brysselkål. Brysselkål smakar ju kanske inte tip top men går att svälja:). Sen spelade jag lite bomb it med lillbrorsan och lite pingis med lillsyrran och pappa. Mamma har jag knappt pratat med idag förutom när hon hämta mig från bussen. Ska nog gå och ge henne en mysig och varm kram:).

Tjabbaj lingonpaj


konstig konst



Haha, jag är en riktig konstnär:)

MONSTER JAM



I början på Monster Jam när Gave digger presenteras.



Grave Digger vann! Om du undrar varför det är så lite folk så är det efter Monster Jam den här bilden togs.


dikten om Fröken Kärlek

Fröken Kärlek föddes i ett nykärt hjärta
Hon spridde värme och kärlek
Men en dag var Fröken Kärlek inte glad längre
hjärtats ägare var sorjsen
Snart blev Fröken Kärlek arg och irriterad
Hjärtats ägare var arg
Fröken Kärlek försökte hela de stora tomma hålen i hjärtat som bildats
Hjärtats ägare var ensam
En morgon var Fröken Kärlek död
Hjärtats ägare var inte kär längre

slut


RSS 2.0