Om en och en halv timme ungefär så åker vi!!!!

Nu åker vi till Thailand... som ni kanske vet, hahah;) Flygplanet lyfter tio över elva men vi ska vara på flygplatsen åtta. ÅÅÅÅÅÅÅH!!! Orkar bara inte vänta=)

bye bye see yaa in Thailand

P.S Jag kommer att blogga i Thailand för vi kommer bo i hus och laptopen far med:)


snart bär det av till Thailand!!!

Bara en dag kvar tills vi åker till Thailand! Jag kan inte vänta mer:) Nu ska jag sammanfatta min dag igår.
Jag gick till Gunsta och hämtade Johanna och vi gick hem sen. Vi gjorde inte så mycket förutom att fota lite och så:) Ungefär klockan fem kom min farmor och farfar. De hämtade min katt Bicy!!! Vi ska ju flytta och så ska vi till Thailand så farmor och farfar får ta hand om honom. Det är bättre än att han ska behöva dö men jag vill inte att han ska flytta fortfarande... HEEEEMSKT!!! Bicy kan inte bo i lägenheten vi ska flytta till för Selma är alergisk och Bicy är utekatt:( Men farmor och farfar ska vänja honom att bo inne och de bor ju i hus.
Iallafall så åkte de och vi åt middag och fotade lite mer och sen så satt vi framför teven hela kvällen.
 bjuder på en bild på Thailand;)


selma radera sin blogg!

Jag sa ju att Selma bara är 9 år och inte kommer blogga så mycket på sin blogg om ni som följer min blogg kommer ihåg och nu så har hon raderat den till och med... ajah;)
see yaaa suckers

seeeeeeeeeger.... med en aning nackdelar

Johanna kommer ändå (yeeeees!!!) men jag känner mig sååå dum. Alissa frågade jag igår men hon kunde bara komma idag och då sa jag att det inte gick men det gjorde det (och det visste inte jag förränn på kvällen) men då frågade jag Johanna istället för jag hade glömt bort att det gick för Alissa..... suuuck!
förlåt mig Alissa:(

seeeeeeeeeegt!!!

trött och nyvaken... johanna skulle ha kommit idag men bussskort var borta så hon kunde inte och nu så försöker jag hitta en ny liten vän att vara med idag
pööööössis<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

mitt nyårslöfte...

...existerar inte än, hahahah
Tänkte bara visa lite bilder på några älskade men galna;P


natt natti<3<3<3


har ont i hela kroppen till och med knoppen och snoppen om jag hade haft någon

Kom hem från en vild pulkatur. Åkte på svanskotan MINST tusen gånger! Kallt och jag körde på mina knän också så nu är jag mör och så trött i kroppen att knoppen och fått ont... staaaackars mig:´( Men, men slut klagat det roliga var... öööööh... ööööööh... jag skrattade någon gång åt något... kan ha vart när jag åkte och voltade och hade så ont att jag ville gråta... men jag ville inte visa det så jag skrattade nervöst och ingen tyckte det var konstigt... tyckte väl bara att jag var lite GALEN!!!!!
 Aja lite kul hade jag faktiskt... när Selma krockade med en treåring och båda var gråtfärdiga, men ingen fann någon tröst för både jag och flickans mamma stod och as garva lite längre bort, hahahahah!!!! Sen så krockade hon med ett kärlekspar och då var hon skiiitsur och ville nästan skrika i vrede, men vad gjorde hennes förståndige syster alltså jag... jag skrattade i högan sky, hahahahah!!!! Sista gången så krockade Selma med ett kärlekspar igen... men det här kärleksparet var turkar... eller spanjorer... ajah de kunde inte svenska och kunde inte säga förlåt till henne utan började skrika åt varran istället, hahahahah!!!
Nu ska jag ge er några bilder på MIIIIG!... och selmisen




ska ut... och åka bajspulka

Ska till sunnersta backe och frysa ihjäl... inte så sugen på att åka pulka, men, men. Tvingad och kan ingenting göra, hahah;) Syskonen och jag och lillbrosrans kompis ska dit inte mamma och pappa som ska göra något i stan och göra något ärende kanske och träna. Orkar inte åka pulka!!!! BAJS BAJS BAJS BAJS BAAAAAJS!!!

det var allt från mig... bye bye:´( 

från igår...

Såg nyss på Trollkarlen från oz med familjen, en riktig familjefilm.
Igår så var jag på lantstället myran och myste medsläkt (mammas). De bastade och vi spelade spel... hela kvällen:P Kom hem två på natten sååå jag hann inte direkt blogga, hahah:) Vaknade lite sent och ingen orkade göra frukost först så vi åt brunch av lite julmatsrester typ halv ett:) BTW måste hitta min usb sladd till kameran så jag kan visa lite bilder från igår!
Ska leta så hörs vi sen!;P


god jul<3<3

Idag är det ju julafton som alla vet;) Jag har vart ute och åkt pulka med hela familjen och det var suuuper mysigtl, haha:) Om någon timme innan Kalle Anka så kommer Farmor o Farfar och farbror Peter med flickvän. Vi ska äta lagom gott julbord och öppna julklappar, höjdpunkten, hahaha näe det är det nog inte. Att umgås är ju mysigt det också. Men nu ska jag kila iväg och fixa mig<3<3

 stackars katten tycker INTE om snön, haha
 PUUUULKA!!!!



goood juuuul<3<3

panic is my favorite word


Hade det mysigt idag...

Var ju som sagt med min storasyster idag, det var myyysigt. Vi gick runt på stan och bubblade om lite allt möjligt medan hon handlade julklappar. Hennes kompis var också med och handlade julklappar, men inte jag som redan handlat klart:) Men skulle bara tacka för den stunden med dig Emilia, det var mysigt... som sagt, hahah;P

Bye bye see yaaaa!!!!

PS. Känner mig väääldigt tråkig som inte lagt in nån bild...

lilla Selma

Selma startade blogg igår, 9 år så vi får väl se;) Men hon är ju helt lyrisk i den... vääääldigt sött<3<3 Den heter sotisselma.blogg.se
Kolla in den om ni vill:)

PS. Ska va med min "storasyster" Emilia idag... ser fram emot det:P

jag skissar

Skissade lite och här är resultatet<3<3
 Skissade av Selma!

Selma skissade också;P Det här är hennes resultat


pepparkaks glasyring

Vi orkade inte baka så vi tog köpta pepparkakor och hällde glasyr på de:)
 Julkisse<3<3

Hej mitt vinterlaaaaaand!!!!!!!


och så var det bara tre dagar kvar till jul

Hann inte blogga igår, sub sub!! Men nu är jag tillbaka, hahah;) Hade en riktigt bra helg! Moster Matilda kom på besök i lördags kväll med bebisen Nike och de sov över tills igår, vi åt god middag och myste framför TV:n. Såg på Stardust, har i och för sig redan sett den en gång men bra filmer kan man se en gång till:) Det var mysigt!!!!
Igår så var jag på stan med Hanna och kollade runt lite i affärer och köpte ett par behövande tights, haha;P På stan så var ju Calle, Rabbih och Eddie på scen på stora torget!! Rabbih och Eddie är ju i och för sig skiiitdåliga men Calle är ju min favvo idol!!! Kompisarna Bella och Ewe var på stan de också så jag och Bella skrek av glädje medans mina mindre intresserande vänner Hanna och Ewe stod och frös av vinter kylan, haha:P Fick inga bra bilder på de tyvärr så du får en bild från google istället:)


Sen så tänkte jag visa nån bild från helgen:) en sovande Nike såååå sött!!!


pulka galna;P

Vi gick ut pappa, Selma och jag och åkte pulka i byns lilla backe för ett tag sen, väldigt mysigt. Det började snöa lite lätt när vi var ute också:) Backen var lite lövig men helt kapabel att åka på, haha. Vi gjorde en film som jag ska FÖRSÖKA att lägga ut på bloggen sen också.




SKOLSLUT!!!!!!

Hade skolavslutning igår... myyyysigt!! Nu ska jag sova såååå länge jag orkar och vill:) Det var ju vanlig skoldag på dagen och på kvällen så var det avslutning med mys och så:)
Öppnade nyss den nittonde kalenderluckan i kalendrarna, muuums med choklad:P
 frissan från igår, mamma fixade:P inte jag, hehe;P


klänning från Urban outfitters
H&M leggings
stickad sjal
halsband har inte en aning (mammas)

natti natti<3<3


GRATTIS!!!!!!!

Lillbrorsan fyller år idag. Grattade honom på morgonen då han fick en kashmirtröja av mig och kalsipper. Han fick ju mer saker men det var vad han fick av mig:) Nu på kvällen så har familj kommit förbi och grattat honom. Tårta och kakor blev det ju såklart. Mysigt mysigt var det:) Han fick typ dyra saker om jag ska säga i en mening vad han fick, haha! Lyxputte är vad han är. GRATTIS!!!!!!<3<3<3<3<3


snööööööö<3<3<3<3

Rubiken är det som alla skriver idag typ, hehe;P Idag så var det ju ingen utmärkelse förutom att jag och Noomi blev mullade ett antal gånger, hahah. Jätte roligt var det:D<3 Man får ju inte kasta snöbollar i skolan... men whatever det gör ju alla ändå så vi körde på:) Har faktiskt ingenting att skriva om än så länge så här är några bilder från idag och igår:)

IDAG PÅ LITE ALLT MÖJLIGT!



 
IGÅR MED NOOMI!



julgrans dagen

Idag klädde vi granen. Brukar göra det dagen före Julafton men eftersom att vi inte är hemma i nyår utan i Thailand så måste den ner innan nyår:( men det var mysigt att klä den iallafall:) Och den blev suuuper fin... tycker jag:) Och mamma gjorde gooood knäck, en riktig juldag blev det;P Vi gjorde allt tillsammans och det blev jätte mysigt.


 här är min katt:)

Lucia dag nr två

Lucia är ju på söndagen så i skolan firar man den på måndagen. Musikprofilen hade ett Luciatåg idag i aulan. De är sååå duktiga och det var så där fint så att man bara njöt:) Noomi och jag är inga underbarn men vi hoppas på våra dagar och Noomi "lekte" Spiderman och Lucia, JÄTTE SÖT va hon<3<3<3 Alissa, Sofia och Johanna var bara några av de som sjöng.


sankta Lucia

Såg på Luciatåget på stan, ett i Växsjö på TV och sen så körde vi eget. Jag och Selma kunde inte bestämma vem av oss som skulle vara Lucia så... Wille fick vara Lucia istället, hahahahahah!!!! Han såg såååå söt ut i Lucia kronan och allt. Vi sjöng det vanligaste typ, Sankta Lucia, bjällerklang och Staffansvisan. Mysigt med pepparkaka efteråt också;P
godnatt alla sötisar

Tredje söndagen i advent då är tredje ljuset tänt

Tände nyss det tredje ljuset med familjen. Mysigt, mysigt:) Ska till stan och julhandla idag, det ska bli skoj. Jag älskar att köpa julklappar. Det är såååå mysigt bara:) Kom på att fyra roliga saker kommer hända inom december och januari. Wille fyller år den 16/12, Julafton, Thailand den 30/12 och vi flyttar den 29/1. Längtaaaar, hahah! Men nu ska jag gå och äta lite frukost och fixa mig:P

Mary and Max

Har precis sett på en film som heter Mary and Max den är väldigt deprimerande. Den handlar om två brevvänner och den är animerad på det där ler aktiga sättet och allt är svart och bajsbrun:S Jag bara satt där och kände sorg, humor, depression och trötthet. Den var ju helt klart den deprimerandste filmen jag har sett även om det inte är så många:) Det var min ressension om Mary and Max den knäppaste filmen ever...


Bye bye see yaaaa!!!!



kompisar

Vi har mammas jobbarskompisar med familjer hemma hos oss just nu. Jag är en aning hängig men väntar på efterrätten så att jag får en liten sockerkick:) Näe skämta bara men efterrätt skulle inte vara så fel ändå om man tänker efter. Jag känner mig så stor jämfört med de andra. Jag är äldst... som vanligt när mamma och pappa har vänner hemma. Men det är skont ibland tycker jag... Ska nog se en film, de andra får se Bilar.




bye bye see yaaa... maybe later
 Kanske bara kanske lägger in en bild senare:P

IDOL!!!!!!

Erik vann! Hejade på Calle men, men vad ska man göra i såna lägen:) Tyckte faktiskt att vinnarlåten var vääääldigt dryg... precis som alla andra vinnarlåtar i Idol. Erik är så perfekt och Calle bara äger scenen och älskar att få sjunga. Tycker att Calle skulle ha vunnit ändå eller Tove hon var ju också söt.
Började as garva när det var en RMB låt som de skulle sjunga, jag menar liksom de är ju rockstjärnor!!!! Anpassa er liiiite mer Idol:)
Foto: Daniel OhlssonFoto: Daniel Ohlsson

Taiiiiiland

Fick veta för typ en kvart sen att jag och familjen ska till Tailand över nyår! JIPPI!!!!! Ska ö luffa säger pappa, sååå roliiigt! Vi ska vara där i två veckor och jag ska leva livet:) Läääängtar!

Kanske lägger in ett inlägg senare ikväll om jag har ork:)

hej svejs

mösigaste dagen eeever

Det var spec dag idag i skolan. Först pyssel till elva och sen dum dum pingis till halv tre. Pysslade inget men började skriva en första klassig deckar roman istället, haha;P Vi hade super duper mysigt och lite flummigt. Det var återträff med min älskade kompis Noomi. Vart på Finlandsbåt i två dagar. Men när hon var där så var Alissa på musikträning hela långa dagen, suuuuuck! Aldrig så är vi tre, bara två heeela tiden. Kom på en sak också nu när jag skriver... julklappar. Har inte handlat för en endaste krona till julklapp, hehe:)  
Här är en bild på ett linne jag köpte idag:) och massa strumpor jag fick av pappa när vi hjälpte till att bära lådor till ett förråd =) <3<3<3<3<3


en beundrare

Tycker den som skriver komplimanger till mig är sötis. Bryr mig inte om vem det är det är snällt av dig iallafall:P

bye bye sea yaaaa

Tips på BRA bok?

Vill läsa bok men har ingen bra och vill inte köpa vill låna:P Billigare men tar typ tusen år att låna en bok. Först går man vilse i gigantus bibliotekus, sen så finns ingen bra bok, jag får damp och lånar en så dålig bok att jag dööör av tråkhet, staaackars mig:( Ska man låna bok ska det gå fort och det är ju omöjligt såklart. Har tråkigt så om ni har lust får ni gärna skicka in en fråga.





bye bye och vi får se om det blir nån bild senare:)


Ansiktsmask...

La på ansiktsmasken nyss. Chokladmask som INTE smakar choklad... provat;P Men tänkte visa upp lite bilder på mig och min icke smakande coklad ansiktsmask.
   

när jag har tråkigt

Väntade på mamma idag efter skolan och tog några bilder under tiden:)

Kaffe, choklad och citronvatten

Har gjort en skumblandning till dricka. Blandade kaffe, choklad, citron vatten och lite socker. Muuuuums:) Låter kanske lite konstigt med citronvatten men du ska vara glad att jag inte tog rosvatten som mamma köpt. Luktar gott smakar gott. Ska nog göra ansiktsmask, duscha och fixa rummet så att jag kan sova gött inatt;P
Ska glida lite på golvet först, det är roligt:D Ska ge dig ett tips på en bra låt också, den heter Father and son och han som sjunger heter Cat Stevens. Det var allt för idag och här är en bild från idag:P


söndag söndag söndag

Igår var jag och Alissa på bio och såg inte Julie och Julia utan vi såg en skit spännande film som heter the box, damdamdamdaaaaaam!! Idag åkte jag till morfar och firade honom. Alla tre kussarna var där så bäbisskrik bäbismys och bäbiskräk var vad jag gick till mötes. Men dat var JÄÄÄÄTTE mysigt. Morfar fick långkalsingar av mig och mina småsyskon, en köttyxa och lite bastygrejor av mamma och hennes syskon. När vi åkte hem var jag suuuuper trött och lyssnade på lite musik. Såg på julkalendern nyss och är fortfarande bajs trött så här är två bilder sen är det natti natti för min del. Tidigt jag vet men ajah.

Alissen

Är hos lilla Alissa och ser inte på idol;) lite omväxling. Vi har gjort PIZZA, göööööött;P Ska se på Julie & Julia imorrn. Borde nog boka platser nu:) Syskonen är hos Mormor och Morfar och mamma och pappa ska ha middag med vänner imorrn. Bäddat säng och övat litemoonwalk;) Kvällens planer är att se på en film och dega lite.
Här är lite bilder från pizzabaket och lite innan dess.

Mmmmmm slemmigt värre:P

Magnus Uggla

Tycker att torsdagar är bäst efter skolan iallafall idag;) Åkte hem till moster eller först så gick vi till Gränby. Där köpte Wille täckisar och en liten present till en tjej<3<3<3
Vi gick hen och åt scones, muuuuuums filibabba:P Nike var söt som vanligt och vi hade det mysigt. Fick en pepparkaka efter mellanmålet som Mattis hade bakat. Sen kom pappa och hämtade oss så nu är jag hemma igen. Lyssnar på Magnus Uggla och packar lite. Jag ska ju till Alissa imorgon och sova där till på söndag då mamma hämtar mig och kör mig till myran där vi ska fira lilla mofa<3<3<3. Mööööösigt ska de bli. Ska se på bio, vet inte vilken men själv vill jag se 2012. Verkar bra:P Snart börjar Glee, eller om en trekvart kanske jag ska säga:) Vill fixa bloggen sådär snyggt som alla gör men är ju inte sååå data kunnig, hrrrrrrrm. Ska gå och ta en skön dusch nu;)

bye bye<3<3

morgon trött

Ska snart sätta mig i bilen men här är en bild;)


Lite tråk tråk nej förresten mycket tråk tråk

Ja egentligen är det helt onödigt att skriva om min dag för det har inte hänt något speciellt. Men jag gick nyss och la Selma så nu är jag ensam hemma. TRÅÅÅÅÅKIGT! Ska hem till min moster imorgon och hem till Alissa i helgen, det ska bli mysigt:) Hanna Montana är på TV lillsyrran glömde väl att stänga av men ska nog inte stänga av eftersom att teven är ganska mysig att ha i bakgrunden. Ska nog se på TV och ta en macka sen. Lite te också skulle inte vara fel;) Hoppas det finns något intressant ikväll. Om inte så döööör jag för jag har som sagt tråkiiiigt!! Kan inte mamma och pappa och Wille komma hem. Mamma har jobbat, Wille har kollat match och pappa har varit skjutsnings offer, stackarn:O Har märkt att jag har börjat bädda sängen med överkast och mysiga kuddar varje dag efter skolan och så har jag tänt ljus de senaste gångerna, myyyyysigt!
Här är en bild på meee



P.S Ska nog gå och göra lite te nu så att jag fyller mitt tomrum i hjärtat, haha skoja bara men te ska jag göra:)

hejsvejs från sötchocken;)

buuuuuuuu!

Skulle egentligen ha vart hos ko (mpisen) Sofia idag men kunde inte. Dessutom upptäckte jag, Alissa och Evelina att Magdalena betyder muffin på spanska (asgarv i en timme typ)
Såg precis på julkalender på tal om ingenting.
Det var min dag i tre meningar;P

Här är bilder på min mandarin;)´





RSS 2.0