Nördfest!!!

Först vill jag bara säga, sorry för dålig uppdatering i helgen och i torsdags! Men det är faktiskt lov!

Så tillbaka till igår! Igår så hade Alissa och Bella kalas (kalas låter så barnsligt men det var precis det det var, hahah!) tillsammans. Alissa har redan fyllt år och Bella fyller i veckan som kommer. Men iaf så hade de VÄÄÄÄRLDENS bästa tema. Nördkalas!!! Vi var utklädda till nördar och hade som ett litet barnsligt kalas. Aaaas kul!!!!!! Här kommer lite bilder från kvällen också:)


Hahaha!! Kolla Johannas hur-funkar-den-här-blick!
 Party!!!
 
 14 år!
 Den här bilden på födelsedags barnen får avsluta:D:D:D


blonda bloggare

Har ni tänkt på en sak många kända bloggare är blonda. Fjortisar eller ej. Jag har också vart blond men tycker om min brunetta färg och min lugg. Men i sommar så kanske jag färgar till blond igen. Väldigt ljust med guldiga slingor i luggen så att den ser tjockare och busigare ut. Kanske inte en jäätte intressant sak att blogga om men jag kom och tänka på det bara.

Paow (min favvo bloggare)


Dessie (intressant blogg bara för att hon är såååååå fjortis!!!!!)


Blondinbella (tråkig måste jag erkänna för att allting handlar om hennes snobbiga sthlm liv, utan fjortis snack! Boriiiing)


Amandavardet (gillar hennes flummiga stil, men hennes piipiga röst är ganska irriterande)


Det var alla blondinerna men nu kommer ett undantag jag ÄÄÄLSKAR!!!

Underbaraclara är sååå cool asså!!!
haret-057.JPG

Kommentera gärna vem ni tycker är bra!;P Det här är bloggarna jag brukar kolla in. Det finns ju Kissie och Amir också men de är så smutsiga och äckliga!

dagens låt!

Älskar den här låten! Den är seriöst bäst! Videon är också cool;P


my day<3

Idag så hade jag och mami en typ mor och dotter dag:) Vi gjorde en massa ärenden tillsammans, hahah!! Var roligare än det låter:) Men iaf så ska vi äta pizza snart och jag ska brodera:( Hatar att brodera men det är en läxa från textilen.

Höhö här kommer en bild på mig när ja skulle hämta skridskor:P
Åh just det när det gäller det så skulle ju jag o Emilia åka skridskor på studenternas. Men vi fick bara åka en timme typ för sen så sa de att de stängde:O Jag o Emilia ba, vad ska vi göra nu då!!?? Vi som hade tänkt ha en mysig dag med fika och så. Men det löste sig för Emilia kom på att vi kunde åka hem till henne istället. Och det gjorde vi:) Vi såg på film och åt fikat vi haft med oss.:)

gårdagens

DAGEN!
Igår så skulle jag ju gå på stan med Sofia men hon blev sjuk och sms:ade mig på morgonen om det, vilket jag personligen tycker är en ganska dålig stil. Jag blev lite ledsen och försökte nå Alissa men hon sov. Jag drabbades av panik och tänkte ringa Hanna men gjorde inte det ifall Alissa skulle svara ändå. Vilket Alissa faktiskt gjorde senare! Jag blev typ ööööverlycklig!!!!! Alissa och jag gick på stan och flummade typ hela dagen:D:D:D Hahah!!! (kortfattat) Mitt köp blev iallafall BRA!! Här kommer några bilder från det;P
 
stor cardigan 199 kr H&M

 coolt linne 99kr H&M

 sött rosett-diadem 60kr monki

KVÄLLEN!
Men det här var inte allt för på kvällen åkte jag på kalas hos min morbror och hans fru Frida som fyllde år. 27 år!!!
Grattis i efterskott:) Glömde min kamera så inga bilder:( Men det var mysigt och hon fick en massa fina presenter:) Vi åt middag och firade Frida!;P
Fick också själv en påse med kläder som Frida inte kunde ha längre:)
BÄÄÄSTA DAGEN!!!

syster o jag:)

Min strasyster och jag ska iväg och åka skridskor, vi ska hare sååå mysigt:) Höhö men om min svanskota överlever eller inte det är kvar att återse:) Brukar alltid typ bryta min svanskota eller nåt. Du vet sådär ont att du inte kan sitta, hahah... såååå typiskt mig;D;D;D Men bilder kommer senare ikväll:)

 Fint väder att åka skridskor i också:) Solen har verkligen lyst rejält de senaste dagarna. Men aja syns ikväll:)

bye bye ♥

Nu måste jag skärpa mig med bloggen!!!

Tjaaaaa bloggen, sorry för dålig uppdatering... igen;P Aja nu måste jag iallafall skärpa mig!
Idag ska jag till stan och shoppa med Sofia... kanske Alissa:)

Och dessutom om du läser det här Hanna så vill jag bara säga att jag VILL vara med dig men sms:et jag skickade inte funkade och då skickade jag till de andra!

Här kommer några bilder från när vi byggde snögrotta:) (Höhö känner att jag inte orkar skriva;D;D;D)
 Och här är ett rymdmeddelande där det står... BANAN!!!!

fredag, lördag

Sorry att jag inte har bloggat på nån dag:)
fredag!
 Aja i fredags så skulle ni verkligen ha vart med mig;P Alissa skulle sova här och då skulle vi handla mat. Men jag visste inte vägen till coop (som ligger onödigt nära) Vi frågade en pappa men han kunde inte svenska utan pratade engelska med oss. Vi tackade men han förklarade fel för vi kom in på villa gata och visste typ inte vart vi var. Och så fick vi syn på en skylt och vi trodde det var affärer där då. Men icke sa Nicke det var en gammal skruttig cykel affär så vi fortsatte åt ett annat håll alltså inte tillbaka. Vi gick ett tag och plötsligt såg Alissa buss nr 5 och hon ba vi fortsätter på samma väg så kommer vi till stadshuset. Så vi fortsatte eftersom att vi var lite vilse... klockan sex på kvällen... för att handla mat... och gick vilse... suuuck!!! Men iallafall så gick vi och så fick vi syn på polishuset och Alissa ba, där är ju polishuset. Och jag ba, öööh vart!? Alissa ba, mitt framför oss!!! Och då fick jag syn på det och en tunnel så vi gick ner i tunneln och fortsatte bredvid ån som ALLTID leder till stan... vi kom till bion och där svängde vi av och gick till hemköp och handlade istället för att gå till när- coop:) Höhö vi orkade inte gå tillbaka hem så vi tog bussen när vi handlat klart:D:D SMAAARTA!!!! Hahah!;D;D
Hemma här så gjorde vi en pasta sallad med färdig grillad kyckling som vi ömt slaktade och drev med:)

... stackars kyckling, hööhööh!!

lördag!
Alissa åkte hem runt tolv för vi skulle städa i spångtorp... för sista gången!!!
Vi typ frös ihjäl för det var femton minus ute, brrrr! Vi var där till halv sju på kvällen då vi åkte hem. Jag tog ett bad och såg på melodifestivalen:)


bye bye! ♥

dagens låt;)


Sportlov!!!!!!

Nu är det sportlov! Jag ska inte göra något spec förutom den här helgen då jag ska tömma vårt hus på grejer för en sista gång:( TRÅÅÅKIGT!!!! Men ska kanske följa med Hanna med hennes mormor o morfar till Kista galleria på lovet;)
Aja nu ska jag försöka nå Alissa:)

Dagens låt


simmatXD

Nu har jag vart iväg och simmat:) 1000 meter. Wille och hans kompisar var där samtidigt men vi sågs aldrig typ:) Jag hade lovat att hålla mig undan:D:D:D Idag så har jag haft ett spanska prov som jag inte har pluggat på mer än en kvart typ;P Det konstiga är att jag svarade på allt och var säker... på det mesta;P Hade sovmorgon och kom till skolan 09.50. Slutar ganska tidigt oxå:) Me♥tuesdays

Aja nu ska jag försöka orka plugga på lite läxor, höhö:P
 Ozzy Osbourne som Sofia kallade mig:D:D

länkat:)

Ni kanske såg att jag har länkat någras bloggar men om ni vill kan ni ju säga till om jag har missat er:) Och om ni inte vill så kan ni säga till då också:)

Aja min dag har vart lite tråkig faktiskt förutom när jag flummat gärnet!:D:D
En sak jag dampat var när jag och Selma skulle åka buss. Jag såg bussen på andra sidan och tänkte att vi skulle springa över gatan snabbt som attan, men då ska värsta rusningstrafiken sätta igång och vi typ står där jääätte länge innan det blir grönt. Jag springer över fort och knackar på fönstret tilll bussen, men busschauffören bara fnyser och skakr på huvudet och ska precis åka när det bllir rött ljus så han står kvar på samma ställe! I TIO MINUTER!!!! Jag skulle ju kunnat hoppa på ju:(
Och så glömde jag mitt broderi hemma så på textilen så fick jag städa tyg skåpen! Buuuuhhhhuuuuuhhhh!!!

bye bye lovers!♥

P.S Jag hatar textil just nu!


snelugg...

Skulle jag passa i snelugg?:)
 Fulaste bilden ever, jag vet;D


snusk!

Asså ibland undrar jag vad folk har för liv!!! Det här är likosm vår flaskcontainer!:O
fullisar...

everyone loves me<3<3<3

Hejsan svejsan idag så har jag haft en dryyyyyg dag!!! Slutade kvart i fyra och vi har bara tråkiga lektioner på tisdagar oxå! DAAAAMP på skolans schema!
Aja sen kom jag hem och har pluggat på prov, har biologi prov imorrn och spanska prov på trosdag:´(
bye bye bloggen:)

sofia...

...var hos mig idag:) Vi skulle fixa header på min blogg men vi orkade inte, haha;P Vi typ åt och ritade lite och tog några misslyckade foton (enligt mig, eftersom att jag inte ser klok ut på foton) Aja sen så typ åkte hon hem och nu... så ska ni få höra!! Jag pluggade på prov!!! Haaaaaaaaaaw! Det är ganska ovanligt för att vara mig;D;D;D Nu så bloggar jag och sen så kanske jag och mamma ska spela kort eller nåt:)
Dagens låt är...
everytime med Britney Spears
Alissa o jag hade typ Britney feber i femman och då så lyssnade vi på denna HEEELA tiden


Höhö bästa ever!!


alla<3dag

Idag var det ju alla<3dag och jag firade den med först familj. Min farfar fyllde 60 i veckan och vi firade honom idag. Farmor, farfar och Peter kom på besök och vi åt middag och farfar fick en jäääätte fin present, fyra dagar i åre i agusti med pappa och peter:)
Sen så gick jag ungefär kvart över fem och åkte in till stan och gick på bio med Alissa. Vi skulle först se på Precious men jag råkade boka biljetter i fel stad så vi såg på The men who stares at goats... Konstigaste titeln på en film ever faktiskt, men den var rolig och konstig:D:D:D hahahaha!!!!
Aja så tillbringade jag min dag idag:)
 Höhö, skönaste bilden på Alissa (inte från idag)

nu ska jag duscha:)

Nu ska jag gå och duscha snart men först ska jag berätta om dagen. Vi åkte typ elva till Spångtorp och har vart där heeeeela dagen och städat ur vårt garage! Trött!!!! Och smutsig (därav duschen;P)! Aja såg också att Johanna har kommenterat att jag inte hat messat henne, så ska jag bara säga att jag messa dig två gånger och ringde en och så messade jag att jag inte skulle komma!!!:( Det positiva är att jag ska på bio med Alissa imorrn, vi ska se Precious.
<3<3

äter frukost!!!

Heeelluuu! Mina kära bloggläsare:) Idag så ska vi fixa hemma och sen så ska jag dra hem till JohannaS (om du svarar på mitt sms, annars skiter jag i det) Och imorgon är det alla<3dag, har försökt nått Alissa men hörde att hon va på bio igår:) Undra va hon såg... Jag skulle vilja se Precious elr Farsan elr Snabba cash. Ajah nu äter jag frukost och är ensam:)
Just det på måndag är det laser game med cellgrupp! Måste få reda på mer information:)
Puzzzzz´<3<3<3<3<3<3

P.S Min mobil är tillbaka om jag inte har sagt det!!!!!!;P


dum och dummare!

Såg precis dum & dummare, höhö!!! Skrattade hela filmen:)
Visste du förresten att bikinitjejen, den svenska är Anna Anka.

bye bye<3<3

syster<3

Jag och syster va på stan idag och handlade kläder till Selma. Asså liiite avis på henne:) Ajah kläderna va snygga och Selma typ va jääätte glad. Och jag med för idag kunde jag hämta min mobil som har vart trasig i en och en halv vecka och under den tiden har jag dött!!!!!!! Aaa, iaf så hämtade jag min mobil, kysste den och och jag typ va överlycklig TILLS... Vi skulle gå på bussen och jag och Selma insåg att ingen av oss hade buss pengar, fast än Selma sagt att hon hade sin mobil med sig och tio kronor. Så jag ba frågade efer dom och hon ba Vadå?????!!!!! Men som tur var var busschaffisen jäääätte trevlig och svarade hur gulligt som helst när jag fråga om vi kunde gå på ändå. Han ba:
- Nog är jag gammal men inte fyrkantig, och så skrattade han lite:)
Guuulligt!!!!!!!!!!!

vet inte varför jag lägger ut ett inlägg om min mascara...

Som rubriken säger, har faktiskt inte en aning:) Men, men jag tänkte bara säga att min mascara är bra(och snygg);D

höhö...

Heeeey min kära nästan okommenterade blogg:) Liksom kan ni inte kommentera liiiite oftare (ruth är inte utpekad för hon kommenterade imorse:)) Aaa.
Nu håller jag iallafall på att laga lite middag:) Falukorv i ugnen med makaroner visst är jag påhittig, höhö! Fast det va inte ens jag som kom på det, de va mami:D:D:D:D:D:D Men gott ska det bli med mat för jag är sååååååå hungrig!!! Nu bjuder jag på en häääärlig bild på mig Höhö, skrattar som Goofy ser ut som Mimmi Pigg<3<3
Seriöst ser ni inte hur likavi är;D

outfiten today...

Jag har gått och grubblat vad jag ska ha på mig idag och nu har jag äntligen blivit nöjd:)
Va tycks...
 Ignorera min min;P
leggingss från bikbok
gina linne
tunika från bikbok
rosetten är en present
handsken är också en liten gåva:)

klagovisan. MY ASS!!!!!!!

Asså, jag har blivit riktigt duktig på att skriva på datorn:) Jag brukar vaara så otroligt seg! Men nu har jag bättrat mig;P Anledningen till att jag gick och blogga va att Selma och Wille bråkade lite, ooooorkade bara inte med det, så jag stack innan jag blev skit sur och började lägga mig i (vilket jag oftast gör:P, en av mina dåliga sidor(kan inte hålla mig ifrån bråk), jobbigt) Ajah så nu sitter jag här och lyssnar på mina småsyskons klagotal:( Småbråk... larvigt men ajah. Tycker också att mina bilder vart ganska bra sen i måndaegs tror jag, kanske bara två inläg, men de var iaf snygga;)
Och här kommer fler snygga bilder;)

!

Hey bloggen. Asså idag slutade jag typ kvart i fyra... seeeeent... dryyygt!!! Ja, seriöst sena dagar som idag åär såååå dryyyyga!!! Särskilt när alla lektioner är typ jäätte tråkiga. Ajah, när jag sluta gick jag till second hand och letade efter en snygg kavaj, men icke sa nicke:( Så jag åkte hem och typ gjorde ingenting förutom att läsa. På tal om att läsa, jag läste en hel bok igår och an hel bok idag... STOLT!! Ajah nu ska jag läsa vidare och dricka te;P

min söta älskade syskon<3<3

HAHAHAHAH!!!!! ASGARV!!!! Wille och Selma klädde ut sig och gick catwalk för mig och Selma... skiiiiitkul;D;D;D;D


halluuu!!!!!!

Igår så flyttade vi så nu så sitter jag i vår nya lägenhet. Internet funkar men teven är det ingen som orkat fixa;) Igår så kunde jag inte blogga förresten för att då så ingen en aaaaaaning om vart allt låg, haha;D Mina kläder är det inte någon ordning på heller;D;D;D
 Haha... tjejor, tjejor;D;D


wake me up before you go<3


today is the day before the day...

Idag så har vi packat ner allt vi äger i lådor och påsar;) Kul! Nu börjar jag bli lite pirrig inför flytten, haha;D En dag kvar bara, IIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!!!!!!:P Ni ska få se några bilder på allt för jag orkar liksom inte skriva så mycket:)
 
Mitt rum just nu från dörrens synvinkel:)
  
Mitt rum ifrån garderobens synvinkel;D
FÖRE!EFTER!

IKEA!!!!!

Vi va på IKEA idag efter skolan och har nog nu blivit efterlysta där;D hahah!!!! Vi typ lekta och skojade MASSOR!!! Pappa ville lura IKEA undrena och göra en mikrofon av dammvipparna, Wille hängde kvar på rulltrappe handtaget när den åkte uppåt så att han lyfte från marken och inte vågade släppa... HAHAHAHAHAH!!!!!!! Pappa körde ett fett roligt skämt på Selma om att de har fågel godis på IKEA, nämligen örngott, hahah!! Örn -gott... fattar du;D;D;D Och så sprang vi upp och ner för rulltrappan OCH lekte supergältarna av IKEA!!!! HAHAH!!!
Men asså om du undrar varför vi var där förutom att förstöra så skulle vi köpa sängar tiil små syskonen.
Det va allt i snabbspolning;D!!!

hej!

Jag ska bara säga hej och hejdå;D


pressening!!!

HAHAHAH!!! Har haft pulkadag idag men i helgen när vi åkte snowracer så gick alla pulkor sönder typ... heheh;) Såååå... jag åkte pressening! Skiiiiiiiit kuuuul!!!!!!!! HAHAHAH!!!!:D:D:D:D:D:D Vi typ flummade ihjäl oss, jag och Noomi och åkte pressening hela dagen. Vi åkte lite senare än alla andra också, så vi va typ heeeelt ensamma i Sunnersta... backen;P Orkade inte ta några bilder nästan because... jag är så lat;) Men någon bild blev det väl. Min mobil la av p.g.a... I have nooo idea!!!!!!!!!!=O Så nu ska jag gå och dampa lite på min mobil och sen så ska jag leta reda på min pyamas och krypa till sängs;)



... jag och Alissa gör... I have nooooo idea;P

 ... inga kommentarer;P

heeeyyyyy.....

Jag har ju pulkadag imorgon med skolan och vi får väl se hur det går... heheh... Men idag så vaknade jag och min huvudvärk va som... JAG VET INTE VAD!!!! Men den var iallafall oförlåtlig. Men gick över runt tolv ungefär. Sen så har jag väl bara... flummat, hahahah!!!;P
tyvärr ingen bild idag... CIAOOOOOOO!!!!!!!!

min outfit

outfiten för idag... dålig kamera I know<3<3


RSS 2.0