what to say...

Jo det här

Idag så åkte vi skridskor (vi är jag, Selma och pappa). Selma ramlade typ elva gånger och har nu ett GIGANTISKT blåmärke på knäet! Kanske inte borde skratta men... hahah!;) Sen så åkte vi till stan och hämta Wille och åt lunch... burger king... heheh;P Vi åkte hem fortsatte packa ner allt vi äger och plötsligt fick pappa en ide! Vi skulle ha en tävling och pappa var spelledaren. Asså allting gick ut på att vi skulle slänga så mycket onödigt som möjligt från våra rum, den som inget kunde slänga tillslut förlora och den som kunde slänga mest vann! Men alla bara slängde och slängde så tillslut fick pappa avbryta och säga att alla vann... heheh!
Dessvärre är jag inte jätteglad nu because... Wille och jag bytte baksida på mobilerna och idag bytte vi tillbaka och... MIN MOBILBAKSIDA ÄR JÄÄÄÄÄÄTTE REPIG!!! Jag ba blev ganska sur för att han hade repat min baksida och Wille och mamma ba sa att det var mitt fel för att jag hade lånat ut den till honom!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!!!!!!!!!!

ajah här är nån bild från helgen.
 Selma
 vackert...<3<3<3 dålig bild på min repiga baksida... DAMP!!!

första titten i lägenheten:)

Igår så var vi och kollade in i lägenheten för första gången om det inte räknas med den första, hahah... jag är såååå tråkig:( men ajah vi stannade där och åt sushi och myste utan lampor för att lägenheten inte är möblerad ju. Jag såg mitt rum och det är lite större än mitt nuvarande, mmh:) Toaletten och spislamporna va de enda och så hade vi med oss tre lampor också. Asså jag kan bara inte fatta att om en vecka flyttar vi!!!!!!!! AAAAAAAAAH!!!! Helt sjukt liksom;););) Aja nu ska jag visa en bild från igår som jag bara ääääälskar, hahahahahah!!!;)
 första inblicken på duschen... inga kommentarer!!!

sommar begär

Hej sorry att jag inte har bloggat på en vecka ungefär. Men nu är jag tillbaka och ska direkt dissa vintern, jag vaill ha SOOOOOOMMAR!!!!!!!!! Snälla fröken Tö ge mig vår:( Aja nu ska jag berätta min vecka i snabbspolning.
Måndagen bloggade jag... tror jag,heheh:P Tisdagen så var det smatals kväll om sex och samlevnad på skolan och föräldrarna satt i ett klassrum och pratade om droger och alkohol, eller dem fick välja vad de skulle ta och pappa valde det ämnet. Onsdagen pysslade jag ihop lite pärlhalsband. Idag så hade jag sovmorgon och åkte till moster Lovisa och åt lite frukost och halvsov innan skolan, mysigt:) Och nu är mormor hemma och är barnvakt... för jag har ju småsyskon:) Nu ska jag visa bilder på mitt pyssel... halsbandhalsbandteckning från pappas jobb som jag gjorde när jag var uttråkad:)

Nu lite ego bilder;)



bye bye loooosers;O

heeelluuu...;P

Jag är inte trött, glad eller arg. Jag bara är idag:) Fick vänta efter skolan idag och det var ju inte så kul men ajah... läste och drack coca cola.
 
En bild som jag ritat, riktigt nöjd faktiskt.

 Min älskling och jag deppar ihop (colan är min älskling) hahahahah!!!;P

 Det här är deprimerande om något, hahahah!!!

Jag saknar Idre såååå sjukt mycket!!!


P.S Jag måste hitta på något med mitt liv!!!!!

go kväll

Hela tjocka släkten ska nu snart åka och jag ska gå och såsa framför teven då;) Tänkte bara visa några bilder från ikväll... alla kussarna är sååå söta!!!!
 
Liam pratar med mig:)
 
Morbror Benjamin fyllde år när vi var i Thailand så han fick sin present ikväll istället, han fick ett älghorns klädhängare... eller vad man säger;)
 
Selma vaggar Nike till sömns, sååå sött<3 Dante och Wille kröp runt under vardagsrums bordet:)

min helg har vart super och än är den inte slut;P Hur har din helg vart?

Noomi åkte nyss hem och nu så väntar jag på släkten som ska komma på middag ikväll. Igår så va vi barnvakt till Selma för att mamma och pappa skulle på konsert:) Vi såg på Sommaren med Göran och Rush hour 2. Sen så gick vi och lade oss trötta och utslitna, hahahahah!!!!
Imorse så var vi utråkade så vi tog fram en hög med spel... bokstavligt talat;P Jag förlorade alla spel förutom UNO!!! Besviken på mig själv, hahahah!
 Våran spelhög...


boktips...

Här kommer ett par riiiktigt bra boktips.

Janis den magnifika läser jag nu och den handlar om en tjej som söker det ultimata och det magnifika som hon och hennes vän Emelie (som tyvärr inte är med på resan för att hon skjöt skallen av sig) skulle söka efter... sorgligt och sjukt?


Min vän Henry läste jag i Somras och den handlar om en mamma och hennes son med grov autism. Jag brukar inte tycka om böcker om sjukdomar och sånt hemskt alls men denna är ett stoooort undantag.


Tusen strålande solar läste jag i Thailand och den är bara poetiskt hemsk och du vill inte läsa vidare den men du måste nästan bara för att se hur allting löser sig. Fast allting löser sig ju kanske inte... LÄS!

...

Haaalloooo på er! Orkade inte blogga igår eftersom att jag kom hem typ halv tio och sen så hann jag bara inte blogga. Men min dag va suuuper då för jag, Noomi, Johanna(R) och Hanna åkte hem till sist nämnda och myste lite innan vi åkte till cellgruppen och myste ÄNNU mer!;P Hos Hanna så flummade vi bara och spelade tv spel... nööördar jo tack vi vet;) På cellgruppen så bad vi och pratade och lekte min och Noomis favvo lek, maffian, barnsliga... jo tack vi vet;)

Idag så har min dag inte utmärkt sig alls förutom att jag hade en tråkig dag... men jag och brorsan hade mysigt lite idag, vi kollade på TV och gjorde läxor som jag nu snart kommer att komma ifatt med... yeeeees!!!

 tjejorna igår på vägen till Hannas.


Alissa!!!<3<3<3

Åkte hem till Alissa idag efter skolan och fick hjälp med en uppsats i historia om grekiska gudar av henne. Sen så såsade vi bokstavligt framför teven;P Jag älskar hennes golv för det är såå glidigt och kul att glida på så varje gång jag är hemma hos Alissa så gliiiider jag fram, hahah!!;)Aja det va det och inget annat... ööööh aa;) Hahahah... do not know why but öööh yeee you know... speaking is not my thing soooo...

bye bye see yaaa!!!!


en RIKTIGT mysig dag på stan...<3

Idag så va det ju premiär i skolan (för mig då) och jag vill redan ha lov igen;) hahah! Men idag så efter skolan åkte jag, Noomi och Samuel ner på stan och lånade en massa böcker och kollade lite i affärer. Samuel va tvungen att åka hem efter ett tag så då vart jag och Noomi ensamma. Vi hittade en tröja som jag ÄÄÄLSKAR! Den köpte jag då såklart, hahah! Det kommer en bild på den. Men när Noomis ben va som spaghetti och jag blev trött på alla fjortis shoppare på gina tricot så stack vi ner till Max och delade på milkshake och myste där tills vi insåg att vi missat bussen, hahah, jag fick ringa pappa och han sa då att han bara att jag tog den andra bussen och mötte mig i Gunsta, allting ordna sig!
Här kommer bilder...
 puss!!! love<3 
Vad gör man utan kompisar;)
 
INGA KOMMENTARER!!! HAHAH!!;P
 
Min älsklings Noomi<3<3<3<3
 
Tröjan that I love!
 again...

dagens outfit...

Va bara tvungen att lägga upp en bild på dagens outfit!

tjaaa tjaaa bloggen

Har precis kommit hem ifrån farmor och farfar och ska lägga mig i sängen och glo lite på TV. Vi åt middag där och pratade lite om ditt och datt, farbror var också där och åt. Ni kanske undrar varför jag inte skrev något i mitt andra inlägg idag, sanningen är att jag är lite trög... fast det vat ju alla för det är jag ju hela tiden, hahah!;P Måste bara säga att jag inte ser fram emot imorgon... skola... brrrrrr!... läxor... FAAASAAAA!!!!!
Aja, syns imorgon eftermiddag:)

ps. Måste bara säga att the baseballs är ju heeeeeel grymma! Om du har spotify lyssna på de!!!!!!

body america... me love<3<3

Köpte en ny body butter igår och den är hel grym! Body america body butter heter den och den luktar jordgubbe och vanilj. Det finns andra lukter och andra krämer från body america. Eftersom att jag blev helt uttorkad efter Thailand så behövde jag den;)

glasögon och vinter

Jag fick pappas coola glasögon, falskt glas så jag har inte sämre syn om ni skulle bli förvirrade;) Idag ska jag laga middag med förrätt, varmrätt och efterrätt till min lilla familj:) Ja det var väl allt jag hade att skriva... asså jag har blivit så fåordig det är ju jätte tråkigt att läsa, eller?=O Fast i och för sig här har ni en liten berättelse, va ute med syskonen för en stund sen, jag ville inte så jag gick in igen men då gick Selma in också och jag förstår inte varför eftersom att hon och Wille hade tjatat på mig huuuuur länge som helst. Hennes svar på min fråga var att hon ville vara med mig... suuuuck!!! Men nu har jag och mamma tvingat ut henne igen så nu får hon som hon vill... öööh tror jag;)
Här är några fina vinter bilder;)
Där är mina glasögon!!! Alla bilder är hemifrån:)

åååååh sluta bråka med mig!!!

Wille kom till mig för en stund sen och sa att det skett en olycka, han hade en blodig servett och blödde ur munnen! Jag ba blev nästan helt hysterisk tills han börja skratta helt plötsligt och visa upp en tand som han tappat, han visa upp hålet där tanden suttit och as garva! Jag kunde bara skratta åt honom och så tog jag en random bild på han.

en promenad



Ska kanske gå ut och ta en promenad<3<3

heeemmaa!!!!!!!

Hej på er! Jag är hemma i Sverige nu, alla kläderna är smutsiga så det första jag ska göra nu är att tvätta;) Men nu kommer någrta bilder på semestern! Det va ju typ 28 minus grader i upplands väsby nån gång o den dan hade vi 40 plus grader i Thailand, hahahahah!!!!<3<3
 Efter två veckor i Thailand så skickade vi upp en lucky ballon<<3
 
Familje foto, hahah!!!
 

Våran vän och massör typ, hon heter Julie<3

 
Tuk tuk chaufför, bilchaufför och guide i en enda människa, han heter Lek. Pappa sover i solen;) 

Vi åt på gatan en kväll och hon som ägde gatuköket var en söt tant som skrattade åt allt man sa, det roligaste var att hon gav OSS dricks när det var vi som åt också ööööh... förvirrande;P

 tokar som borde låsas in, hahah, jag och Wille med andra ord;)
 Strand<3<3 Strand<3

mitt härliga Thailand;)

Tjaaabbaaa!!! Har vart i en annan stad som heter Phuket, hälsade på några kompisar där men nu är jag hemma här i Krabi igen och ska visa upp några bilder på typ allt;)
 Pappa och Wille i Phuket. Rockig dans efter middag i Phuket.
 Elefant i Krabi town.
 
Babian tränad till att ta ner kokosnötter;) coolt tycker jag... palmerna finns bakom vårt hyrda hus.
 
En kväll då vi tog en mysig promenad på stranden

 Samma kväll;) Lillbrorsan i havet med fotboll i högsta hugg, hahah:P

thai boxing

Wille och pappa ska på thai boxning ikväll, huuuu! Vill nog inte följa med:) Istället unnade jag mig en aleovera massage idag, det va niiice;P Tog en nagel manikyr också som pricket över i. Vi var på stranden typ ganska länge idag och tio minuter innan vi skulle åka hem kom ett skyfall. Det va det kraftigaste, varmaste och skönaste regn jag någonsin sett. Nu på kvällen så var vi och åt ute, och jag har två nya favvo rätter, pad thai och stekt ris med bläckfisk, muuuuuums;p och nyttigt, hahah!!

Tänkte svara på kommentaren från Johanna i det andra inlägget.

Nej jag kmr hem den 14 tror jag men kmr nog inte va i skolan på fredagen pga sömnbrist från planet, hahah:)

hej svejs på er som sitter och fryser i Sverige

Haaaalloooo på er där borta, hahah:) Sitter i Thailand och älskaaaar mitt liv! Ska gå och spela lite kort me familjen, kl är nu i Thailland typ 01.00. Har vart på stranden idag och sen så va vi på restuarang (stavn?) senare. Skulle bara lägga in lite bilder på semestern:)
 beachen vi va på idag:) Vem är skummisen bakom glasögonen, hahah:)

Nu lite bilder från nyårsafton. Fyrverkerierna va på en båt i vattnet så alla på stranden såg... coooolt;P



De sålde lyckoballonger på stranden som man tände eld på i och de flög iväg, hela himlen fylldes med såna:)


RSS 2.0