Johanna Sarker!!!! 14 år

Tjabba bloggen!
Kom hem för några timmar sen ifrån Johannas Sarkers Tea Party. Vi var i en park och hade det typ jätte mysigt. Alla var skulle ha klännigar eller kjol för det var typ temat :) Jag hade min klänning som jag köpte i Thailand :). Vi typ åt mackor och drack iste och sen så öppnade födelsedagsbarnet paket. Jag har inte köpt något än men hon får det på onsdag istället :) 
 

Födelsedags barnet :D <333!!!

kanske inte syns imorgon för jag är har riiiiktigt ont i huvudet och var  nära på att svimma för en stunds sen... är nog sjuk

eurovision song contest

Tja bloggen!
Sitter och kollar på eurovison song contest med småsyskonen. Vi har fixat med två skålar popcorn (tjockisar, hehe) och en massa filtar och kuddar. Så nu sitter vi här men Selma har somnat så henne ska vi väcka när Tyskland ska sjunga :) Jag tycker alla har varit lite halvdanta men hoppas på Tyskland jag me. ;P
Här kommer Tysklands bidrag
 Jag tycker hon verkar bra :)

förlåt för dålig uppdatering!


Jag vet att jag inte uppdaterar lika ofta och jag har tappat många läsare... Men snääälla fortsätt läsa min blogg! Jag looooovar att blogga oftare!!!!

Sitter här och ska gå ut till balkongen och läsa och plugga :( Den här veckan är jag tyvärr typ upptagen (gäller även helgen nu som kommer) för jag ska plugg och plugg och så ska jag, hmmm... PLUGGAAAAAA!!!!!! Jag kommer bli galen, ni vet en sån med rödsprängda ögon och som går och rablar siffror och äter papper. Om ni ser en sån människa på stan, var inte rädda det är bara lilla jag som ska gå till stadsbiblioteket och... PLUGGA!!!!!! Hehe den här veckan kommer jag blogga (lovar) och plugga. Vilket intressant liv jag har, NOT!!! Nu ska jag beklaga mig lite mer över mitt livt till Selma och böckerna som ligger i högar på mitt golv :(

P.S Jag läääängtar till sommaren! Inga läxor inga tider som behöver passas och bara sooool!!!!!!!!

Ajah see yaaaaa ;P

tjena!

Tjabba allihop där ute!
 Matilda är här och jag vill inte vara osocial ;P men tänkte bara visa er vääärldens roligaste människa! HAHAHAHA!!!

uppdate!

Ass idag var min skoldag typ bäst! Vi skulle till Stockholm med textil profilen till dramaten och kolla hur man gör deras dräkter och sånt. Det var väl sådär. Men sen så sen gick vi till rustarkammaren eller vad den heter men eftersom alla varit där redan så struntade vi i det och fick shoppa! Vi fick TVÅ timmar till shopping i stockholm på en SKOLDAG!!!! Alla hade typ pengar men jag hade bara glasspengar men jag köpte en ring för dem pengarna :P Den är jättefin! Ajah jag Noomi ochlin typ flummade ihjäl!!! Vi gick in på tre olika gånger ett av dem gick vi in i tio gånger typ och trodde att det var olika varje gång!!! SÅ DUMMA VI ÄR ASSÅ!!!! Och när vi upptäckte det fick vi världens största skrattanfall och typ dog av garv :D Tillslut så stannade vi vid underklädes- rean och garvade där med ;P Vi var bara liiiite flum flum!!! ;D;D;D

min ring! (tyvärr inte H&M... konstigt nog om man tänker på hur många gånger vi gick in där) BikBok 59kr.
 lite dålig bild en  den är typ spetsliknande... eller hur man ska säga ;P

byebye!!!


OLIVIA ÄR BÄST!!!

Rubriken var svår att hitta på så... Ja ni förstår, hur ska jag kunna beskriva rubriken när den är så tydlig! ;D

Igår så var det uuuunderbart väder! Sol heeela dagen. Jag och Ruth skulle ju shoppa men vi ändrade oss (igen) och stannade hemma hos mig och solade :). Allt var lugnt tills nåt jubeliumsgrej startade upp på Fyrishov, och för er som missat det så bor jag precis bredvid Fyrishov. Och jubeliumet hade musik, musiken var KASS, HEMSK OCH VIDRIGT DÅLIG!!!!! Jag och Ruth fick damp... Mest jag för Ruth hade hörlurar med sig så hon lyssnade på musik på mobilen. Åter till det braiga! :) Vi solade och min rygg blev lite brun medans Ruth vart jäääätte brun!!! Jag vart bara liiite avis... men bara lite ;P Men vi solade bara till klockan fyra för sen så skulle jag på mimn morbrors grillfest. Han fyllde 31 år. Det var riktigt mysigt där. Vi åt grillade kyckling och potatis med sallad, mmmh, me like ;D Vi var där till ungefär halv nio för sen så cyklade vi hem och åt varma mackor och såg på 27 dresses som gick på TV :) Min dag igår var helt underbar!!!!!
 Ruth solar :)
 
Kussarna har hittat höjdpunkten med att ha kalas ;P

Nu så ska jag säga kort om min dag idag och det är iiinte mycket. Jag har vart på Fyrishov och badat. :D :D :D


byebye!


äntligen helg!

Heelluuu bloggen!! Nu är det helg och ikväll blire mys pys med familjen och förhoppningsvis en film! Solen skiner och jag är glad! :D Men tyvärr ska det kanske regna imorgon så jag och Ruth som egentligen skulle ha solat ska istället shoppa!! Men jag tjyvstartade idag genom att köpa ett par shorts. De är skiiiit snygga!!!
 Gina Tricot: 199kr (billigt!)
Va tycks? :P

Ses imorgon!!!

ahahahahahahahahahahahahahahaahhah!!!!!

Joel och David var tydligen väldigt trötta och på mys humör för mitt på lektionen lägger de sig i soffan och myser! Såååå söta!!! Jag började as garva för det såg så oseriöst ut!!
 
HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!

min dag idag

Tjabba bloggen!

Min dag har mest bestått av att flumma... Hehe as usual... :D:D:D Men iaf så åkte jag och Ruth hem till mig och gjorde lite fika och stack ner till parken. Såååå bäst asså att jag kom på den igår! Men jag och Ruth var där från halv fem på eftermiddagen till klockan åta på kvällen! Vi är sååå sjukt bra ;P Vi hade det jätte mysigt. :) Sen klockan typ sex eller något kommer min moster, Wille, Selma och har gjort kött med sallad till. Sååå gott och sjuuukt mysigt asså! Vi spelade lite fotboll med dem oxå :) Wille och Selma vann... innombords vann jag och Ruth... ;) Det var värsta sommardagen... om det ändå var sommarlov!!

byebye <333

hann inte blogga igår så jag kör ett gårdagens ;P

Tjabba igår så var det ju friidrottsdag. Jag söööög!!! Men var iaf glad hela dagen ;P Som vanligt :P Sen så cykla vi till stan och jag köpte en snygg snygg snygg over size T-shirt! Me love it!!! Vi fikade oxå, of course... :D Men efter det så stack jag och Alissa hem och sola! Alissa hade fått värsta solbrännan så hon ville sola bort den :) Solen försvann bakom lägenheten och vi stack till parken och solade istället. Det är fett mysigt där!!!!!! Tyvärr tog jag inga (fina bilder) bilder så det blev ett utan :(

Ajah! byebye <333 Förresten Alissa har dans uppvisning på dramaten på lördag, kom dit och kolla på henne!!!! :)

fattar ingenting!

Hej igen! Nu så tar jag upp en sak jag funderar på lite... Justin Bieber är den nye hottie killen, hoppas ingen missat det! Men fattar ingen att han är i målbrottet! Vad ska han nu göra de senaste åren nu!! Dessutom har han typ bara en ritkig låt ju... Tycker synd om honom oxå. Han vet inte vad Tyskland är för nått!!!! HAN ÄR SEXTON ÅR OCH VET INTE VAD TYSKLAND ÄR FÖR NÅTT!!!!!! Säger bara lycka till...
Här är videon där han inte ens vet vad Tyskland är när han får se namnet! DUMT!!!!
 

Och så har vi en till kille... lite nyare. Han heter Grayson Michael. Han upptäcktes på något skol uppvisnings grej där han sjöng Lady Gagas låt Paparazzi. För det första spelar han underbart bra på piano och för det andra sjunger han underbart och för det tredje låter han som Lady Gaga!!!! VA!?!?!?!? Nu är jag lite förvånad! HAn blev verkligen känd över natt när han la ut videon för skojs skull! Den här killen hoppas jag verkligen blir något eget! Inte Lady Gagas lilla pojkklon... hehe pojkklon, hehe!
Titta noga på tjejerna bakom som ser ut att tappat hakan ;P
 

!!!!!!!!!

Tjabba tjena mittbena!!

Tjabba bloggen!!! Hann inte skriva något farväl inlägg i fredags innan jag stack till Noomi. Har iaf haft det suuuuper mysigt!! På fredagen bakade vi paj och såg på ice age filmerna. För skoj skull tänkte vi sova utomhus på deras studsmatta men när vi låg där så vaknade vi av att det... ÖSTE NER REGN PÅ OSS!!!! Vi ba neeeeej!!!!! Så vi fick gå in och torka alla kuddar och täcket och filtarna och sedan byta allt i Noomis säng så vi kunde sova någonstans oxå :)
På lördagen så var det typ 25 grader ute så då solade vi och var ute hela dagen. På kvällen såg vi på Rosa Pantern... jag älskar den filmen asså!!!!!
Och igrå då på söndagen fyllde Noomis syster Ruth 16 år så då firade vi henne. Vi stack oxå och tog det första sommar doppet. Jag blev sist i... kallt!! Men inte så kallt som man kanske hade trott att det skulle vara.
Och idag så ligger jag i sängs med en snorig näsa, halsont, huvudvärk och en massor av läxor :(! Tyck synd om mig!!!!!!!

Tyvärr blev det inga bilder för att min mobil är nu officiellt förstörd... livet är orättvist!!! Nästan alla visste ju att den vart lite småförstörd men i onsdags så RÄKADE jag tappa den i golvet och då så förstörde både något samtals ljud och den gick i två bitar :( Jag känner mig inte särskilt duktig... men om bara typ några veckor så är det sommar-lov och då behövs ju ingen mobil heller!!!

Ajah en gammal bild bjuder jag på iaf ;P Snyggare kan man inte bli!

snyggt snyggt snyggt!!!

Asså! Amanda Eklund är den cooolaste tjejen ever!! Hennes kläd-stil är så snygg! Typ lite blommigt och mysigt med stora skjortor och nörd- glasögon. Såååå snyggt!!




ansiktsmask

Heeeeelluuuu bloggen!

För det första vill jag bara säga att jag tycker ni kan kommentera mera! För det andra så har jag gjort en egen ansiktsmask!! Den är jääätte god :P Hittade ingen kräm så jag tog ett recept jag tänkt på ett tag men inte orkat (laaaat) hehe ;D
Här är receptet: (en person)
1 msk naturell youghurt (går att ta turkisk annars)
1 msk hård honung
Om du har torr hud så tar du lite avokado i. Om du har finnig och fettig hud tar du lite citronsaft i. Massera in den i huden och låt ligga i 20 minuter innan du tvättar bort den med ljummet vatten.
Taaddaaa!!!!!! En enkel och billig ansiktsmask som dessutom hjälper :)
Enjoy it :P


sötaste syskon kortet EVER!!!!<3333

 År 2007...

plugg!!!

Om ni känner mig är jag den som inte brukar plugga så mkt. Men idag så har jag pluggat något fruktansvärt mkt!!!!! Är så mör i tankemusklerna att jag ska hjärntvätta mig lite med TV tittande, ;P hehe... Det är jag värd tycker jag!

hittade de här på en blogg, garvar ihjäl mig!!!!!


söndags eftermiddag...

Suck! Har absolut inget kul att göra!! Noomi åkte nyss hem så nu är jag såååååå utråkad.

Skulle ha bloggat om min dag igår men får göra det nu istället :)
Sofia och Noomi kom hem till mig och vi stack och shoppade!!! Som jag har längtat efter att shoppa ;D Jag kommer visa upp sen vad jag köpte... Sofia stack lite tidigare och jag och Noomi åkte också hem sen. På kvällen såg vi två halva filmer. Den ena hette Mongol, och var någon krigar film som utspelade sig på 1000-talet... Den andra hette Felon och handlade om  en pappa som hamnar i fänglelse, mer vet jag inte för jag typ smnade i början... Anlednignen till att vi bara såg halva filmerna var för att den första var tråkiog och den andra då var vi så trötta så vi gick och la oss ;D Typ klockan halv tolv, Tidigt!?
Idag så har vi iallafall varit på Fyrishov och badat, jag hade min nya bikini!!! På tal om den så kanske ni vill se nu vad jag köpte :)

 H&M: överdelen på bikinin 49kr

H&M: underdelen på bikinin 49kr
 
Gina tricot: T-shirt 129kr

Gina tricot: Solglasögon 49kr

JC: halsband 49kr

Gina tricot: T-shirt 129kr

Va tycks?

LADY GAGA!!!

Asså min pappa är BÄÄÄST!!!!! Han ringde mig igår i skolan och sa att han hade en överraskning till mig och mamma. Jag trodde typ det var restaurang eller massage eller nåt. Men så kommer jag hem och pappa säger att vi ska ta på oss lite party kläder. Sen får vi ett kuvert! Och där i ligger bio biljetter till draktränaren!!! Yeey... Pappa ba- oj fel biljetter dem här är till Selma och mig! Jag och mamma får ett till kuvert och där i ligger ett par LADY GAGA BILJETTER!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!! Vi gick på Lady gagas konsert igår!!! SÅ coolt! Jag och mamma blev typ helt hyper och hoppade runt som små barn, hehe ;P
Ajah vi tog tåget till Stockholm och gick på Lady gagas konsert!!! Det var så grymt! Hon hade värsta showen och musiken var såååå coooooool!!!!!! Jag fick en T-shirt på Lady Gaga oxå som ett minne från min första RIKTIGA konsert! Asså hon är så liten och har så häftiga kläder oxå och allt var så... AAAAAAH!!! MIn pappa är seriöst bäst!

Här är lite bilder ifrån konserten (min kamera hade slut på batteri så mobilen fick duga, om ni undrar varför alla bilder är så dåliga...)


Och så en bild på min T-shirt :)



byebye!<3<3


bak-dag

Tja bloggen!

Det är nån uppdragsdag idag. Vi ska tjäna ihop pengar som vi sen ska ge till barn i Indien som behöver dom. Jag ska baka kakor med Ebba och Ruth, gottigt ;P Vi ska sälja dem i området där jag bor typ. Måste ta fram lite grejor som vi ska ha kakorna i... typ en korg? Vi har ingen! Ajah hittar väl nåt annat vi kan ha dem i.

Finns inte så mkt att blogga om nu på morgonen så vi får väl låta dagen gå så bloggar jag lite senare ikväll :)

Bye bye!♥♥♥

Noomi du är bäst asså!!!!

 Jag och Noomi flyger flygplan på varandra :D
 HAHAHAH!!! HAHAHAHAHAHAH!!!! Jag... va gör jag?! Vi bildar hög!!!

Måndag= Svenska Hollywood Fruar!

Jag ääääälskar Svenska Hollywood Fruar!!!!!!<333333 Det är så super bäst asså, särskilt Maria Montasami!!! Min absoluta idol ;P Skoja ba :D :D

Ajah Noomi var här nyss och vi bakade en kladdkaka, mums!! Vi skulle öva på spanska provet som är imorgon... det gick ju, eehm, hmmm... sisådär ;D Haha!

Video på Maria!! Love that woman asså!!!!!!!

sjösättning

 Tjabba!!!

Vi sjösatte båten idag, så nu kan vi åka båt när vi vill! Jag längtar så sjukt kycket till sommaren när man bara kan åka till båten och åka ut till någon ö och sola!!! Aaaaaah, jag njuuuuuter av tanken!!!!! B)
Kort inlägg för jag ska gå och duscha nu!
 Selma ror på land, HAHA!!!!

Min helg har varit suuuper bra!!!

Tja bloggen, internet har strulat igen så att jag kunde inte blogga först men nu går det :)!

Jag hade det så kul igår och i förrgår asså!! Vi typ flummade ihjäl oss... okey jag flummade ihjäl mig alla andra flummade bara ;P
Här kmr iaf några bilder från första kvällen :)
 
Alla är glada... Cocco?
 
Elin har skapat elektrisitet
 
Paulina har skapat elektrisitet
 Justina 
Elin äter upp ballongen
 
Paulina och Ruth äter upp ballongerna
 
Elin pussar ballongen
Och så en bild på Paulina när hon "sover" ;P

Byebye!!!

RSS 2.0