Tjejhelg!!!!!

Jag är hos Alissa nu. Vi såg en död grävling på vägen. Kastade sten på den...

Jag längtar så sjukt mkt till ikväll! Det är Tjejhelg på Ribbingebäck!!! Myyyyyysigt :D :D <333
Asså jag kmr va så himla flummig! Ingen kmr orka med mig... Näe skämta, ALLA ÄLSKAR MIG!!!! ;P

På tal om älska... Jag älskar den här videon!!! :D :D Alissa visade mig den för ett tag sen men jag kom på och tänka på den nu sååå varsågod! ;)

ont i huvet...

Ont!!! Har värsta huvudvärken:( Fick den när jag åkte buss.

På tal om bussen. Jag, Noomi, Ruth och JohannaR satt på bussen och alla förutom Ruth som åker ända hem med den skulle gå av. Men så orkade inte jag och inte Noomi heller och inte Johanna heller. Så vi åkte vidare till Ruths busshållplats där vi gick av och åkte hem igen... fråga mig inte varför.

Det var det intressanta som hänt idag förutom att jag och Alissa tog sönder en penna på Spanskan och jag skrev ett förlåt brev till ägaren, vi va flummiga!!! Sen så kom Maribelle (min spanska lärare) och frågade vad vi gjorde och jag ba:
- Skriver ett brev på svenska som jag ska översätta till spanska...
- Okej, va bra! Men du måste lämna in den sen så att jag kan rätta den!, säger Maribelle då.
Så nu måste jag översätta mitt pinsamma flummbrev till spanska och lämna in den!!!! NOOOOOO!!!!!!! Varför ska jag alltid försöka smita...
Det och att jag har tagit fram vår Soda Stream maskin. Så nu går jag bananas på kolsyra!!!! ;P

bye bye

dagens outfit

Tjabba!
 SKa alldeles strax dra till skolan men ville bara läga ut ett inlägg i farten ;P

 
tajts: H&M 50 kr
bas linne: Gina tricot 99kr
T-shirt: Gina Tricot 99kr
Cardigan: fått av pappa
halsband: true love waits ring som jag hängt på en kedja

phunk with my heart


 I ♥ you girls! So happy that I got you here!!

ninja baby! Kan inte sluta skratta!!!!! :D:D


kommentera!!!!!!!!

Som rubriken säger, kommentera!!!!!!! Det är inte lika kul att blogga utan kommentarer:( Och ni vill ju inte att jag ska sluta blogga, eller hur?

Asså idag på rasten så var det ju sol och vi hade det sååå mysigt. Vi solade, min favorit sysselsättning på sommaren :P
Här kommer lite bilder vi tog. :D

 Den här bilden får avsluta mitt inlägg. ;P

måndagen 26 april (godis fasta i 6 dagar hitills)

Tja!

Måndag innebär i vanliga fall simning men idag hinner jag inte så jag ska jogga med mamma senare ikväll som motvikt. Anlednignen till att jag inte hinner simma är att jag kom hem nu och har vart på Tunhs och köpt gympa skor. Hade inga och fick oftast sjukt ont i fötterna när jag tränade p.g.a att jag bara hade strumpor. Men nu har jag ett par svarta och blå :D.

Åååh, just det jag har ju klippt snelugg! Gjorde det på mammas salong igår efter att vi vart i Stockholm (tell you more about sthlm later). Nöjd nöjd nöjd, jag är nöjd nöjd nöjd!!! Anlednignen till att jag inte ville ha lugg längre var så att förra sommaren så fick jag en vit panna när jag solade och luggen skymde pannan, inte så snyggt :S Men nu har jag klippt mig!! :P Slipper äntligen hålla på med håret så mycket på morgonarna!

Skulle ju berätta om Sthlm.
Vaknade klockan halv nio. Tog på mig mjukis kläder och åkte till Sthlm för att gratta min farmor. Hon fyllde 63 år. Vi åkte iaf dit och åt frukost med dem. Hon ficken korg med italienska delikatesser från Matrinas (som jag har köpt! Stolt ;P!) Sen åkte vi till Båtklubben där vår båt står. Vi tog bort båt tältet som täckt den när den stått på land hela vintern, så att den är färdig att lyfta i vattnet!! Snart blir det båt åkande!! Lääääängtar!!!!!!

 Jag i snelugg och hrrrm charmig pyamas (bilden är från i går kväll, om du undrar varför jag har pyamas ;))


helg!!

Tja! Asså, känner att jag inte bloggar lika ofta längre, men det beror på att jag gör läxor istället för datorn... hehe. Och igår kom familjen Ekman så då hann jag inte heller blogga :) Hade ju för kul ;P

Idag så åkte jag Selma och mamma ner till Gränby för att Selma skulle köpa avslutnings klänning (bara för att jag har gjort det :D) och mamma skulle stro handla. Jag fanns med som Selmas smakråd, kul för jag ääälskar att gå på stan!! Fast Selma hittade inget men det gjorde jag!! En väska från H&M, skit snygg!!

 väska H&M 129kr
 klänning H&M 199kr (avslutnigns klännignen!!!)


ser jag i syne eller snöar det!!!

Det snöar ute!! Kolllade på nyheterna och det ska fortsätta hela dagen och imorgon kommer det vara ungefär fem cm snö ute!!! NOOOOO!!!!!! Jag gråter typ. 
Prognos för i dag, uppdaterad torsdag 22 april. Bild: SVT.

sjuk!!!

Näe, nu är jag sjuk igen!!! Jag som faktisikt aldrig är sjuk. Är typ spyfärdig hela tiden men jag spyr aldrig!!! Wierd... Mår bättre nu så det blir skola imorgon :) Orkar inte skriva :(

HAHAHAH!!! I femman så lyssnade jag och Alissa på de här två låtarna MASSOR!! Töntiga va?!


när kärleken kallnar...

...Var namnet på vår tema- dag idag i skolan. Jag tyckte det lät såååå töntigt, men det var inte om tråkiga saker utan väldigt viktiga saker. Typ om mobbning och respekt och sånt. På slutet så skulle vi dela in oss i grupper med fyra och göra ett framträdande om något som hade med dagen att göra. Min grupp var bäst!! Vi hade om mobbning och att mobbning är något du kanske tror inte brör dig men om mobbning ska stoppas måste alla vara med och stoppa det.
Iallafall så blev vårt framträdande bäst!! Alla grupper ska redovisa på fredag. Sexan och sjuan!!!! Jag kommer typ få ett skrattanfal, för jag säger typ mest!!! Piiiiinsamt! :S
Ska bli spännande om vad alla ska göra för nåt...

BTW igår så köpte jag en tunika på H&M för 149 kr i jeans! Snyggisch!!!
 Va tycks?

Byebye!

Nu ska jag simma

Tja!

 Nu ska jag snart gå och simma:P Jag ska bli smal! Har ett mål, så här ska jag se ut i sommar.

heeeyyyyy!

Tja!

Jag har haft kul idag:) Johanna och Noomi följde med mig hem efter skolan för vi skulle på cell-grupp tillsammans men Johanna kunde inte så hon följde bara med hemoch skulle dra sen. Men så fick vi ett mess från vår cell-gruppsledare att det var för lite folk som skulle komma så hon ställde in allt! Då blev vi lite irriterade på henne och försökte få fler folk dit, men ingen kunde:( Så Johanna åkte hem och jag och Noomi stack dit ensamma ändå. Vi flummade bara liiiiiite!;P;P Och helt plötsligt kommer Jacob in genom dörren och vi ba, VA GÖR HAN HÄR!!!! Först så tyckte jag inte om det men sen kom han och satte sig och det va skiiit kul för jag och Noomi typ satt och as flumma och han ba, oooookej????? Hehe kul...

Förresten jag vill ha en hund!!! Typ en bulldog:) Titta så söta dem är!!

Buldog angielski 000pl.jpg
SÖÖÖÖÖTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08:23

Tjabba! Nu ska jag dra till skolan, så vi ses lite senare :P

fjortonde april, den tjugonde har jag godisfasta!

Tjatja! Japp rubriken talar sanning, det ÄR den fjortonde april idag! *blink blink* Haha, okej inte den delen av rubriken (även om det faktiskt är den fjortonde april idag) utan att den tjugonde har jag godisfasta!!!! Hur ska jag klara av det... okej, enkelt jag kommer inte klara av det...

 Och idag så var det ICAA test i skolan, jag hatar ICAA testen... men jag blev faktiskt lite nöjd den här gången:) Bättre än förra! På tal om träning! Jag skulle ha simmat nu med Edel och Alissa, men jag orkade inte för jag har huvudvärk:( Nu när solen skiner och ingen är hemma:(... deprimerande...

Haha, jag får tjocka mig de sex sista dagarna som godis ätare för den tjugonde är det slut på det!! Suck, jag som äääälskar onyttigeheter:´( buhu.

Här är en video som jag ÄLSKAR!!!! Den är sååå rolig (notera att texten under ska föreställa hennes engelska!)!!!!


byebye!

vill ha!!

Asså de här shortsen vill jag ha såååå mycket!!!!
H&M 199kr :P



update! :P

Tjabba;P Vet att jag inte bloggat på en vecka, så ni får en sammanfattning av mitt påsklov istället.

lördag 4/3: Påskafton och jag var hemma med familjen, gick på promenad i stan och åt påsk-mat.
söndag 4/4: Jag åkte till släkten på "myran" (mormor och morfars sommarstuga).
måndag 4/5: På dagen var jag hemma och städade och på kvällen åkte jag och familjen in till min morbrors innebandy match, som de vann!!! Där träffade jag även Hanna.
tisdag 4/6: var hemma och hade förmodligen tråkigt, kommer likosm inte ihåg;D. Men på kvällen så fyllde min kusin ett år och vi var och grattade den lilla sötisen:)
onsdag 4/7: Jag och Selma gick till Fyrishov på morgonen och skulle träna men vi orkade inte så vi badade istället;P. På dagen så åkte jag till min moster Frida och min andra moster Matilda var också där och vi åt fruktsallad och spelade wii :D Det var kul!
torsdag 4/8: Ruth, Noomi kom över och på kvällen kom Hanna, de sov över och det suuuuper kul!!
fredag 4/9: dagen därefter och då åkte Hanna hem på morgonen, för hon mådde illa, och vi andra gick en nyttig powerwalk och åt nyttig mat:D Nyttigt va?
lördag 4/10: åkte till sthlm med familjen och gick i inrednigns butiker och senare gick vi på Alice i underlöandet i 3D och den var riktigt bra:D:D!
söndag 4/11: Var hemma, tittade på TV, sådde blommor, krasse och gräslök och såg på TV;P
idag 4/12: skola, och så har jag tränat också:)

Så! Det var min påsklovs vecka i förkortning:)

Byebyeee!!!!





Asså det är min dators fel!

Har inte kunnat blogga:( Min dator har fått för sig att den inte kan koppla till internet mer än en kvart typ. Jag DAMPAR!!!!!!!

glöm inte!

Jag vill bara säga att ni aldrig ska glömma bort varför vi har en lång-fredag! För att Jesus tog på sig alla de synderna vi gjort och gör när han steg på korset för att dö för oss!... var tacksam!<33
 min lillebror påminde mig idag om detta!


lång-fredag

Tja!
Idag är det ju lång-fredag och vi åkte till stockholm och gick på djurgården med farmor och farfar. Det var faktiskt riktigt mysigt:D Solen lyste som tur va så jag fick använda mina solglasögon för första riktiga gången:D:D Sen åkte vi hem och åt pannkakor... gott! Kanske ingen påsk mat, men gott var det iaf;P

 Här säger jag:
- Vänta!!! Ta inte kort nu jag ska bara fixa håret lite... 
Jag ler lite fejkat;P
 
Jag och Wille, vääääldigt seriöst kort...
 fågel-skrämma, de hade typ prinsess, prins och bröllops- tema på fågel-skrämmorna:) Sött va...

byebye!♥

april april! äntligen över!!!

Igår så var det ju 1 april. Det datum då du får busa huuuur mycket du vill. Jag busade inte men det gjorde mina lärare. De flyttade om 7c och vår klass så att i vår klass var det bara tjejer och i 7c bara killar. Sen så sa min lärare Inga-lill att vi blivit utsedda till ett slags "projekt" eller något av kommunen eller nåt sånt. "projektet" var att vi skulle ha en flick och en pojk klass! Och att om det gick bra dom sista två månaderna nu innan sommaren så skulle det vara så i höst också! Då började nästan alla gråta. Vi fick inte ens vara med killarna i matsalen, bara på rasterna!! Och tjejerna i 7c skulle tyvärr inte få ha någon sport-profil och tjejerna i musik (halva vår klass) skulle ju inte ha några bas stämmor utan killarna. Men för oss textil skulle det inte göra något eftersom att vi jobbar en och en:) Men alla sportprofiler började gråta och några i våran klass också! Eeeeelakt va! Jag trodde först inte på de men när Inga-lill inte log eller något sånt utan bara såg irriterad ut blev jag orolig! Sen kom Åsa in, läraren för 7c och hon och Inga-lill skrek April, April!!!!!!! Då började jag stro gråta!!! Det va ju så elakt!!! Tror nästan att fler började gråta då än innan... Men det va iaf elakt, men lite kul också:D:D Någon gång ska väl lärarna få ge igen!;P

tur att den dagen är över!

looov!!!!

Yeeeiii!! Det är lov nu! Eller det startade ju igår men då kunde jaginte blogga. Var ju ute och gick påskkärring med Noomi:D Vi hade skiiiit-kul! Och godis fick vi mycket av. Vi gjorde kort med kycklingar på, trettio stycken. Sen så när vi gick ut så kom solen fram! Lyckat, som jag har längtat efter sol!!!! Hela veckan har jag sett fram emot en promenad i solen:) Jag och Noomi gick iaf typ en och en halv timme och det som gjorde att vi gick in var att korten var slut och kastrullen vi hade med oss för att lägga godis i var HELT full!:P Gott gott...
Ni ska få en bild på oss här↓
 Glad påsk!

Idag ska jag och familjen åka till djurgården och promenera med farmor och farfar. Mysigt med lååååångfredag:D
Och ikväll så är det ju talang 2010...

see yaaaaaa!<33

RSS 2.0