hejdå!

Hejdå, nu drar jag på läger! Vi ses på lördag igen!
puzzzzizar♥♥♥

24 juni 2010

Hej hej bloggen! :D Jag har fått tillbaka mina småsysklon idag.. Kuuul.. Näe skämta bara! ;P Jag och syrran har faktiskt haft en super dag på Fyrishov! Vi badade, åt och jag solade lite :) Måste förstärka min tunna solbränna ;P! Hahah, fast den är ganska bra den med för att vara i början av sommarn. Så jag solade.. som sagt, jaa.. Asså bloggtorka!!! Kommer inte på något intressant liksom! Känner mig så enformad som bara lägger in nya kläder och korta små hälsningar.. Tråkigt ju!! Och nu kommer jag ju inte blogga på två dagar för då är jag borta på Gräsö och firar midsommar! Just det det glömde jag säga.. Ja men nu vet ni det :P Kanske slänger in nåt från pappas dator, KANSKE!! Bara kanske, okej?
Men nu när jag snackar om bloggtorka kommer jag ju på att jag köpte nya skor igår. De svarta från indiska blev trasiga. De här om ni glömt→. Så jag gick på stan och tänkte att jag inte skulle köpa från Indiska eftersom att de gamla var där ifrån, så jag gick runt i två timmar och hamnar hopplöst nog inne på Indiska ändå! HOPPLÖST!!!! Och blir kär i ett par urgulliga ballerinor som jag kärleksfullt omfamnar och köper för endast 149kr. I eftertanke vet jag inte om jag är dum eller bara lite.. ja, dum. Så jag får väl skylla mig själv om de nya skorna går sönder igen.
Men här är iaf de nya ballerinorna från Indiska! :)


kärlek!

Lyssna och njut!


idag är en bra dag!

Hej hej mina små älsklingar! <33

Om ungefär typ två minuter ska jag dra till mammas jobb och klippa och färga mig! Det ska bli kul det :) Och sen ska jag och pappa mötas på stan och luncha tillsammans :P Mina små syskon är borta hos mormor och morfar så jag är ensam barn :D Igår så kändes edt faktiskt lite så til och med! Jag drog en sam ner på stan sen så gick jag till mammas jobb och väntade tills hon slutade. När hon jobbat färdigt gick hon och jag och åt på Lingon. Super mysigt och jätte god mat! Vi satt på deras uteservering och det är så mysigt där asså!! Njöt fullt ut :)! Men efter det så var klockan runt tio på kvällen så då cyklade vi hem. Pappa var inte hemma så jag fick sova i deras säng :P Det var skönt ;) Så idag vaknade jag utvilad och glad. Kanske ska träffa Johanna S sen men hon kanske inte vill träffa mig eftersom att jag aldrig hörde av mig igår.. Näe men hon kanske inte kan, så jag lever på gissningar :)

Ååh just det igår så köpte jag ett par jeans :D Jag har inte köpt jeans sen jag gick i fyran typ! Kändes lite konstig faktiskt :) Men det blev bra och jag är nöjd :P (ursäktar mina krokiga tår..) Snygga va????!!!! ;P

See yaaaa later!♥♥♥

vackrast i världen!


kungliga bröllopet!!!

Ååh, vad söta Viktoria och Daniel är! Jag har sett på bröllopet nästan hela dagen och man blir helt glad! :D De är så glada på riktigt och  man ser att de verkligen är kära! Tänk att gifta sig och hela Sverige uppmärksammar de.. snacka om press då!! Och Daniels föräldrar som bara var ett vanligt svenskt par i Ockelbo och så blir deras son kär i prinsessan, och gifter sig med henne!!! Haha, stackarna är nog lite ovana vid allt det fina.. Men men man får inte klaga!
Just det, det är många som klagar på kunga bröllopet bara för att vi betalar skattepengar till det.. Men asså det är ju inte mycket pengar! Och dessutom Sveriges kronprinsessas bröllop :) Stort! Så jag tycker ni som klagar kan sluta klaga och se på det lyckliga paret med glädje! :)
 Men Daniel ser faktiskt lite konstig ut.. hehe ;D



















När det är så stor uppståndelse över bröllopet så fick jag prova mammas bröllops klänning och den är så fin!
Kanske lite stor men annars satt den faktiskt ganska bra :)


Matilda och Nike kom över till oss för att se på bröllopet idag :) Vi åt fin middag och såg på bröllopet på TV:en :) Riktigt mysigt faktiskt!
Så nu vet ni vad jag gjort idag ;P Vad har ni gjort? :)

shopping today!!!

Tjabba bloggen! :)

Tänkte bara visa upp vad jag har köpt :D (jag vet att det är lite dåliga bilder)


T-shirt med mönster: Monki 25kr

 Over size T-shirt med stor ficka på sidan: Lindex 149kr
 lite stor jeans skjorta: H&M 199kr

va tycks?! :)

nu är jag hemma!

Eller egentligen kom jag hem igår kväll...

Tjabba bloggen!!! Jag har längtat så sjukt mycktet efter att blogga asså :) Så nu är jag glader :D:D

Jag tänkte berätta lite om vad jag har vart. På tisdag kväll så åkte jag och Ruth tillbaka till myran med M&M (mormor o morfar) för att vara hundvakt åt deras uuuurgulliga hundvalp Signe. Så det är typ vad jag har gjort.. 
Varje morgon så väckte mormor mig och Ruth för att vi skulle gå ner till deras sovrum för att vakta valpen som sover i deras bredvid deras säng, för hundvalpen fick inte vara på loftet som vi sov på. Men sen så åkte de iväg och vi solade typ hela dagarna förutom på fredagen då det regnade, men då såg vi på film istället :) Så jag och Ruth hade det mysigt som hundvakter :) :) Vi trodde vi skulle vara kvar till på lördag  förmiddag men mamma kom och hämtade oss redan på fredag kväll, för att hon trodde vi skulle åka båt idag (vilket vi inte gjort). Eftersom att vi kom ganska sent så fick  Ruth sova över hos oss tills idag :) Vi såg på Rush Hour :D Skit rolig film asså!! ;P Men idag så åkte Ruth hem som sagt.. Det är vad jag har gjort medans jag inte bloggat typ :)
 Ruth :)
 Valpen Signe :)Jag! :)
 Jag och Signe pussas :)

byebye!!

Såååååå grymt roliga asså!!!!

 
Sååååå min humor asså!!! :D  
HAHAHAH, min favvo är The Turtle! :D

jag är ensam..

..hemma idag.. :( Det suger verkligen! Men håller iaf på att tvätta.. i badkaret för jag la inte ut tvätt korgen i hallen när vi hade tvättid så den glömdes. Asså, har jätte tråkigt men massor att göra!
listan över saker jag borde göra idag:
•tvätta (hälften avklarad)
•plocka undan lite på mitt rum
•blogga (hälften avklarad)
•äta lunch (HUNGRIG!!!!)
•packa lite tills imorgon
•hänga upp tvätten
•köpa sommar kort på fyrishov
•simma
•lämna tillbaka böcker på biblioteket (ORKAR BARA INTE!!!!)
•ta fram den lilla skruttiga laptopen, som plockades bort i helgen (använder just nu mamma och pappas dator).
Sen så ska jag nog sova bort resten av dagen..

byebye♥♥


nu drar jag till Myran!

Tjabba! Nu så kommer Mormor och Morfar när som helst och tar med mig och Selma till deras sommarstuga Myran :) Så jag kanske inte kommer blogga på några dagar men det är bara om de inte har någor internet..

Skolavslutningen var som vanligt jätte dryg och jag somande nästan, men det ska vara så ju! ;P Har alltid vart så kommer alltid vara så. Men vädret brukar ju vara finare.. Regn är ju inte det vädret jag hade räknat med precis :( Så jag hoppas att det blir finare i veckan när jag ska vara på Myran med Ruth och  vara hundvakt. Det ska bli mysigt det! Ajah nu ska jag fixa det sista :P
 Vi ses!

skolavslutning!!!!!

Yeeeeey!!!! Nu är det skolavslutning :D :D

Tjabba, tjabba! Sitter här och väntar. Bussen går inte om fören typ en halv timma. Men tänkte visa upp vad jag ska ha på mig idag! :)


Did ya like it?!

puss puss!!!

fixar håret tills imorgon!

Tjabba bloggen! Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska fixa mitt hår :) Undrar ni hur det kommer se ut!! :D Det får ni se imorgon, hehe ;P Men tänkte bara slänga in ett kort inlägg så att inte alla säger att jag aldrig bloggar ;P Så nu har jag bloggat!

byebye!!♥♥♥

jag är såååå godissugen!!! Har godisfasta :´(

Såja! Nu sitter jag här och ska anmäla mig till Pilsbolägret :)! Jag lääängtar dit asså!!! Längtar till tältet, ledarna och Beate och Emmie! Ååååh va jag vill dit nuuuu!! Ajah nog snackat om saker ni ändå inte förstår och över till min dag! :)
 Idag så var vi ute på biologin och softade, firade alla vårbarnen på svenskan och engelskan, spelade (flummigt!) baseboll på idrotten och fick sluta tidigre ifrån textilen, men jag stannade kvar ändå eftersom att jag inte var färdig :) Men allt är så slappt nu sista dagarna! Jag skulle igentligen inte behöva gå i skolan sista veckan alls. Men jag är ju så duktig så jag gör ju det ändå!.. Men iaf, när vi slutat så var Johanna kvar lite till och jag , Noomi och Ruth låg i korridoren och softade och då somnade jag! Jag gjorde avslappningsteknik på mig själv och somnade mitt i korridoren! Sååå skönt.. även om det bara var typ fem minuter men efter det så var jag typ JÄTTE morgontrött, hehe :P Sen så stack vi ner till stan för jag skulle köpa en sommarklänning och Johanna R skulle köpa avslutningsklänning :) Skulle bara ner en stund men blev kvar till klockan halv sju.. duktigt av mig :)..

Klännignen jag köpte idag (den är mycket finare i verkligheten!!!). 149 kr H&M.

någon?

Någon som skulle vilja hjälpa mig med min nya blogg design, specc header den jag har nu känns så vintrig..

det hetaste syskonparet på jorden!!!


nya skor! Indiska 159 kr!


tält mys :)

Tjabba, nu är jag tillbaka!

Jag har haft det sååå kul den här helgen! I fredags så var jag tvungen att sova hos någon annan och ingen kunde typ men så kunde jag sova hos Alissa. Och Alissa och Edel skulle tälta :) Typ jäääätte mysigt! Så vi åt hajkbomber och grillade marsmallows och på kvällen gosade vi ner oss i sovsäckarna :). Vi somnade inte så jätte sent men ungefär klockan tolv tror jag, det var ju trots allt fredag och vi var trötta, förutom Alissa som var ganska flummig bara :P.
 Jag flummar! :D Alla gör samma min utan att vi vet om det! Hahahahah!!
Sen i lördags så vaknade vi och tog det lite lugnt och så på dagen. För på eftermiddagen åkte vi till stan och åt på Mcdonalds och sen gick vi på Superchicks konsert på LO! De var typ grymma! Och trummisen.. <33333!!!!!!!! Jag är kääär i honom! Det var lite kul för jag har aldrigt hört dem förut och så går jag på deras konsert, hehe :) Men det var ju gratis inträde sååå då gör det ju inget! :) Men jag ångrar iiiingenting för konserten var grym och efteråt så typ tog vio en massa kort på kulan och typ flummade, hehe ;D Och när vi åkte hem så var vi två tjejor ,mer för Bella och Josefin följde med och då vart det röj i tältet! Vi var uppe till typ fyra eller något och var aaaaas flummiga!! Först åt vi lite för ed andra hade inte ätit på ett tag så då fick de mat klockan tolv på natten :D. Och sen så flummade vi och var helt galna typ! Det konstigta var att jag var trött på LO men när jag kom hem till Alissa så var jag jääätte pigg! Hade ingen lust alls att sova men till slut så fick vi sova för Alissa blev lite trött, hehe :)
 
Gitarristen :)
 
Trisha, hon var jääätte bra!
 
Trisha, gitarristen och Melissa :)
 
Tjejorna är liite hyper :)

 Shase :D :D
  
Alissa och Bella dansar ;P'
 
Allihopa!
 
Allihopa igen!

 Tjejorna springer som galningar :)

Idag så vaknade vi och typ tog det lugnt och såg på film :) Första filmen hette The Day After Tomorrow och den var skiiiit bra!! Jag typ rös hela filmen! Och den andra filmen hette Eagle VS Shark och den var hyyysteriskt rolig asså! Min humor till hundra procent ;P Men tyvärr såg vi inte slutet men det var en komedi så då gjorde det ändå inte så mycket. Men de två filmerna rekommenderar jag starkt :D
När jag kom hem så hade mamma stått och lagat god mat så min helg fick sig ett bra slut också :)

Nu ska jag gå och se på TV :D Så vi ses imorrn!

Hej hej!

Jag känner att det är sommar nu! Asså jag känner det!!! Det är sååå otroligt härligt ute även när solen går i moln. Idag så har jag iaf haft det ganska bra :) Sista spanska lektionen också! Jiiiippie!!! Jag tycker att spanska är blä... typ som alla andra lektioner i skolan. Ajah nu ska jag iaf göra min sista läxa sen är jag fri från läxor! Halleluja säger jag bara!!

bybye!♥

jag äääälskar satsiga musikvideos! och även låtarna ;P




RSS 2.0